Güncel

Survivor SMS sıralaması 1 Haziran 2022 açıklandı

TV8 Survivor kim elendi izle araştırması yapan seyirciler 2022 Survivor SMS sıralaması 1 Haziran oy sonuçlarına göre adaya veda eden ismi merak ediyordu. Survivor 2022 All Star’da son elenen yarışmacı Sema Aydemir oldu.

Survivor 2022 All Star’da adaya son veda eden isim 2022 Survivor SMS sıralaması Ünlüler oy sonuçlarına göre belli oldu. 1 – 2 Haziran 2022 tarihli TV8 kanalının Survivor yarışmasında rakiplerine göre daha az oy alarak elenen yarışmacı Sema Aydemir oldu.

Survivor 2022’nin başarılı kadın yarışmacıları arasında yer alan Sema Aydemir’in elenmesi şok etkisi yaratırken SMS sıralaması ile adaya veda eden ismi açıklayan Acun Ilıcalı, Sema’nın vedası Survivor matematiğini bozdu diyerek yeni takımların nasıl kurulacağını açıkladı.

SURVİVOR SEMA AYDEMİR ELENDİ Mİ

Survivor 2022 All Star’ın güçlü kadın yarışmacılarından Sema Aydemir 1 Haziran 2022 Çarşamba tarihli Survivor son bölümünde sms sıralamasında en az oyu alarak elendi.

Sema, ”Hiçbir şey hissetmiyorum. Kendime elenme ihtimali veriyorum.” derken Anıl, ”İşin üzücü tarafı aynı takımdanız. Sağıma soluma baktığımda amaç uğruna beraber koştuğum arkadaşlarımla potadayım.” dedi.

semaa.jpg

Sema’nın elendikten sonraki ilk yorumları şöyle oldu: Çok zorlu bir Survivor yaşadım, herkes gibi. İkisinde de bu kadar zorlanmamıştım. Bunu biliyorum ki benim 4-5 ayın sonunda kafam gidiyor. Özlem beni vurmaya başlıyor. Pes etme diye kendime söylemiştim. Burası çok duygusal olan insanların yeri olmadğını biliyorum. Çok mutluyum, burada olmaktan, buraya layık görülmekten çok mutluyum. Buradan giderken de ağlayarak da gitmek istemiyorum. Herkesi özleyeceğim. Beni performans birincisi yapan rakiplerime ve Nagihan’a teşekkür ediyorum.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada “Bu haftadan itibaren haftalık takımlar olacak. Takımlarda ikişer kadın olacak. Takımları belirlemek için perşembe günleri konsey yapacağız. Şu an Sema’nın vedası var elbet. Giderken Survivor’ın matematiğini bozmuş oldu.” dedi.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI

Survivor 2022 All Star yarışması TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ederken halk oylaması sonucu oluşan SMS sıralaması yayınlanmıyor.

SURVİVOR KİM ELENDİ 1 HAZİRAN

1 Haziran 2022 Çarşamba tarihli Survivor All Star yarışmasının son bölümünde Ayşe Yüksel, Anıl Berk Baki, Sema Aydemir ve Batuhan Karacakaya eleme potasında halk oylamasına çıktı.

Rakiplerine göre halk oylaması sonucuna göre oluşan Survivor SMS sıralamasında daha az oy alarak adaya veda ederek elenen yarışmacı Sema Aydemir oldu.

Başa dön tuşu