Güncel

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 18 Nisan 2022 Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı

TV8 kanalının sevilen fenomen yarışma programı Survivor All Star 18 Nisan 2022 akşamı yayınlanan son bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununu mücadelesi ardından kaybeden takımdan 1 kişi daha eleme adayı gösterildi. Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 18 Nisan dokunulmazlığı kim kazandı? TV8 ekranında tüm hızıyla devam eden Survivor All Star yarışmasında haftanın son dokunulmazlık oyununu Ünlüler mi yoksa Gönüllüler mi kazandı merak konusu. Survivor All Star 18 Nisan 2022 pazartesi haftanın son dokunulmazlık oyununu kim kazandı ünlüler mi gönüllüler mi? Survivor 4. eleme adayı kim oldu? 18 Nisan Survivor’da son dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte, haftanın eleme adayları

Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı

Survivor All Star’da haftanın son dokunulmazlığı gerçekleşti! Ünlüler ilk 3 oyunu kazanarak, son haftalardaki kötü gidişatı bozdu. Gönüllüler ise bu zamana kadar aldıkları en ağır yenilgileri peş peşe aldı.

18 Nisan Pazartesi günü düzenlenen dokunulmazlık oyununda kadınlar mücadelesini 8-3 ünlüler kazanırken erkeklerde de gönüllüler oyunu aldı. En iyilerde 2-1 ünlüler önde gidiyorken son sayıyı da kazanan ünlüler dokunulmaz oldu. Oyunu kazanan takımı kumpir ve waffle yeme şansını elde etti.

Barış, oyun alanında bir anda gözyaşları içinde kaldı. Anıl’ın yanına giderek ne olduğunu sorması üzerine bir şey olmadığını ifade eden Barış Murat Yağcı, parkurdaki yerini aldı.

Oyunu kazanan Anıl, ardından Barış’ın yanına tekrar gitti ve ”İyi misin?” sorusunu yöneltti. Yağcı ise, ”Senlik bir şey yok. Kalacağım biraz.” diyerek biraz yalnız kalmak istediğini ifade etti.

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 18 Nisan 2022

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor 2022 All Star’da üç eleme adayı gönüllülerde çıktı. Gitme adayları şöyle: Evrim, Ayşe ve Nisa. dördüncü aday ise Yağmur oldu. Gönüllülerde Hikmet ve Sude dokunulmaz oldu. Böylelikle Survivor’da bir ilk gerçekleşti. Aynı takım üst üste dört kez dokunulmazlığı kaybetti ve ardından dört kadın aynı anda eleme adayı olarak potaya gitti.

Başa dön tuşu