Güncel

Çocukların ara tatil coşkusu

Büyükşehir Belediyesi’nin ilk dönem tatili için hazırladığı Ara Tatil Şenliği ile Denizlili çocuklar harika bir hafta sonu geçirdi. Çocukların eğlenme coşkusunu paylaşan Başkan Zolan, “Çocuklar bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz. “Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımız için tüm kaynaklarımızı seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.

DENİZLİ (İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ilk yarıyıl tatilinde çocukların tatili doyasıya yaşamaları için hazırladığı Ara Tatil Şenliği büyük beğeni topladı. Harikalar Sirki’nden Sertaç Abi’ye, Sevimli Kahramanlar’dan kukla, tiyatro, planetaryum ve atölye gösterilerine kadar birçok sürprizle karşılaşan çocuklar, tatil heyecanını doyasıya yaşadılar. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen festivalde çocuklar birçok etkinlik ve gösteriyle unutulmaz bir hafta sonu geçirirken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da miniklerin tatil coşkusuna ortak oldu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, iki gün süren etkinlikle festival alanına dönüşürken, salonlardan kahkaha ve alkışlar duyuldu.

Çocuklar hem öğrendi hem eğlendi

Harikalar Diyarı Sirki’nin gerçekleştirdiği akrobatik gösteriler büyük heyecan yaratırken, çocuklar da Sertaç Abi ile keyifli bir sohbet izledi. Festivalde gün boyu bando konserleri, yüz boyama, palyaço, sosis balon dağıtımı, tahta bacak gösterileri, itfaiyeci gösterileri, çim adam atölyesi, pantomim gösterisi, ahşap maket atölyesi, planetaryum, yapboz atölyesi, kaşık kukla atölyesi, kum boyama atölyesi, maske atölyesi yer aldı. tasarım. Festivale katılan çocuklar atölye, strafor duvar süsleme atölyesi, takı tasarım atölyesi, seramik biblo atölyesi ve neşeli yüzler atölyesinde hem öğrendi hem de eğlendi.

“Çocuklar bizim gözbebeğimizdir”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da çocuklarla bir araya gelerek onların sevinç ve heyecanlarına ortak oldu. Çocuklara yönelik eğitici ve eğlenceli içeriklerle dolu bir Yarıyıl Tatili Şenliği hazırladıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Çocuklar bizim gözbebeğimiz, geleceğimizdir. “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımız için tüm kaynaklarımızı seferber etmeye devam edeceğiz” dedi. Sirkten atölyelere, tiyatrodan çeşitli gösterilere kadar pek çok etkinlikle çocukları buluşturduklarını belirten Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Büyükşehir Belediyemiz Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezimiz, okulların tatil olmasıyla birlikte özel ve eğitimli çocuklarımızı ağırladı. Hafta sonu keyifli etkinlikler. Davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah çocuklarımızın geleceğini güzel kılsın. “Onlar bizden daha mutlu olsunlar, bizden daha iyi şeylere imza atsınlar” dedi.

Başa dön tuşu