Güncel

Dilovası’nda parklar 24 saat güvende!

Dilovası Belediyesi, 24 saat kayıt yapan güvenlik kameralarıyla parkların çocuklar ve aileler için daha güvenli hale getirilmesi için çalışma başlattı.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatı üzerine harekete geçen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’ndaki parkları daha güvenli hale getirmek amacıyla 7/24 izleyebilecek kameralarla donatıyor.

Dilovası Belediyesi tarafından parklara kurulacak güvenlik kameraları, Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleriyle koordineli olarak 7/24 izlenecek. Yapılan çalışmalarla vatandaşlar ve çocuklar parklarda daha rahat ve güvenli vakit geçirebilecek.

GÜVENLİK PARKLARI DENETLEYECEK

Başkan Şayir, geleceğimiz olan çocuklarımızın daha güvenli ortamlarda vakit geçirebilmesi için güvenli otopark uygulamalarının hayata geçirildiğini belirterek, “Parklarımıza her gün bir yenisini eklerken, bir yandan da parklarımıza bir yenisini ekliyoruz. Hem çocuklarımız hem de aileleri için daha güvenli hale getirmek amacıyla ilçemiz genelinde kamera sistemine geçiyoruz. Güvenlik kameraları da polis tarafından izlenecek. Kuracağımız kamera sistemleri sayesinde polis ekipleri ve belediyenin yetkili personeli parkları izleyebilecek ve olumsuzluklara anında müdahale edilmesi sağlanacak. Artık ailelerimiz çocuklarını huzur içinde parklara gönderebilecekler” dedi.

Başa dön tuşu