Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediyespor’dan lösemililere destek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında hafta boyunca bir dizi etkinlik düzenleyerek lösemili miniklerin yanında yer aldı ve hafta boyunca 3 farklı etkinlik düzenleyerek onlara unutulmaz bir hafta yaşattı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi toplumun her kesimine ulaşma ve hizmet etme çabasındadır. Büyükşehir Belediyesi çocuklara yönelik hizmetlerine de devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV Kayseri Ofisi ile birlikte hem lösemili çocuklara hem de ailelerine moral vermek amacıyla Alparslan Parkı’nda çocuk şenliği düzenledik. Spor A.Ş. müzik eşliğinde dans koreografileri ve jimnastik hareketleriyle minikleri destekliyor. Onlara unutulmaz anlar yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ayrıca Erciyes Üniversitesi kampüsünde faaliyet gösteren Kanserle Birlikte Derneği (KANKA) ile birlikte Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Hastanesi’nde etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenip dans etti. Festivale Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da katılarak miniklere destek vererek moral verdi.

Büyükşehir Spor A.Ş. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş., Kayseri Şehir Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen anlamlı etkinliğe katıldı. (KAYMEK) de katkıda bulundu. KAYMEK’in ilgiyle takip edilen ‘Çocuklarımıza İyi Örelim’ projesi kapsamında üretilen atkı, bere gibi ürünler, Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından çocuklara bağışlandı. Genel Müdür tarafından hediye edildi. İbrahim Somtaş. Etkinlikte çocukların umutlu mücadelelerini temsilen rengarenk balonlar hep birlikte gökyüzüne bırakıldı.

Başa dön tuşu