Güncel

Bir TROY hamlesi de Bursa Büyükşehir’den

Bursa Büyükşehir Belediyesi, başta kamu kurumları olmak üzere Türkiye genelinde başlatılan işgalci İsrail’i destekleyen mali sistemi boykot hareketine de katıldı. Büyükşehir Belediyesi, tüm personele maaş kartlarının TROY sistemine aktarılması çağrısında bulundu.

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin “Maaş Protokolü Sözleşmesi” yaptığı Yapı ve Kredi Bankası maaş kartı ve kredi kartları Visa/MasterCard ödeme altyapısını kullanırken, Büyükşehir Belediyesi’nden TROY kart hamlesi geldi.

Gazze’de masum insanları katleden İsrail’in ürün ve malları ile İsrail’in savaş suçlarına desteğini açıkça ilan eden firmaların ürün ve mallarını boykot etmek için toplumsal duyarlılığa destek veren Büyükşehir Belediyesi, tüm ürünlerin geçiş için düğmeye bastı. BUSKİ ve iştirakleri de dahil olmak üzere personelini yerel ve ulusal ödeme yönetimi TROY’a devretti. .

Troy Kart’a geçiş için Yapı ve Kredi Bankası ile görüşmeler yapılırken, ürün sözleşmelerinin banka ile personel arasında bireysel olarak yapıldığı, bu nedenle geçiş sürecinin ancak bireysel başvuru ile yapılabileceği belirtildi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi, tüm personelini arayarak, bu konuda hassasiyet beklediği personelden Yapı ve Kredi Bankası müşteri hizmetlerini (444 0 444) arayarak Troy Kart’a geçiş başvurusunda bulunmasını istedi.

Başvuru yapılması halinde 7 iş günü içerisinde yeni kartların geleceği ve kart ücreti alınmayacağı vurgulandı.

Başa dön tuşu