Güncel

Kayseri Büyükşehir’den spor meraklılarına tesis

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Memduh Büyükkılıç başkanlığında kente kazandırılan, Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri olan Dr. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, spor tesisleri ve sosyal tesislerle donatılıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, kamu bahçesinde 5 tenis kortu ve 2 plaj voleybolu sahası bulunan tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Belediye Başkanı Dr., Kayseri’nin eğitim, sağlık, spor, turizm ve gastronomi gibi alanlarda bir dünya markası haline getirilmesi hedefine yönelik önemli projelere imza attı. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılında hizmete açılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni eğitim, sağlık, spor ve gastronomi alanlarında hizmet verecek tesislerle donatıyor.

Başkan Büyükkılıç’ın talimatıyla tasarlanıp tamamlanan tesislerden biri olan Tenis Kortu Tesisi hizmete açıldı. Tenis severlerin yeni gözdesi olacak tesis, 5 adet tenis kortu ile hizmet vermektedir. Tenis kortlarından yararlanmak isteyen sporseverler tenis kortlarını saatlik olarak kiralayabilecek, ayrıca tenis malzemeleri kiralama imkanına da sahip olacak.

Ayrıca tesiste 2 adet plaj voleybolu sahası ve soyunma odaları da sporseverlere hizmet verecek. Tesis geniş otoparkı ve akşam aydınlatma sistemiyle misafirlerine konforlu bir hizmet sunuyor. Vatandaşlar haftanın her günü 09.00-22.00 saatleri arasında açık olacak tesisten www.sporaskayseri.com.tr adresinden online saha rezervasyonu yaptırarak yararlanabilecek. Tenis kortu kiralama ücretleri gündüz saati 65 TL, akşam saati ise 80 TL olarak belirlendi.

Başa dön tuşu