Güncel

Bursa İnegöl Belediyesi Troy’a geçti

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, çalıştıkları bankayla yaptıkları toplantı sonucunda tüm çalışanların kartlarını yerli ve milli “Troy Kart” (Türkiye Ödeme Yöntemi) sistemine geçirme konusunda anlaştıklarını açıkladı.

BURSA (İGFA) – İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları artarak devam ediyor.

Bir yandan diplomatik temaslarla Filistin halkına yönelik zulmün sona erdirilmesine çalışılırken, bir yandan da ülkemizde Siyonist işgal rejimini destekleyen şirketlere karşı boykot eylemleri yürütülüyor. Bu kapsamda daha önce İnegöl Belediyesi’nin sosyal tesisi Gastro İnegöl’de İsrail ürünlerinin satılmadığı ve satılmamaya devam edileceği açıklanmıştı. İnegöl Belediyesi bugün yeni bir boykot kararı aldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın sosyal medyada duyurduğu bu karara göre İnegöl Belediyesi çalışanlarının banka kartları artık ABD kuruluşu olan Master Card veya Visa olmayacak. Başkan Taban, “İnegöl Belediyesi ailesi olarak; Bankamızla yaptığımız görüşmeler sonucunda çalışma arkadaşlarımızın tüm kartlarının yerli ve milli TROY Kart sistemine aktarılması konusunda anlaşmaya vardık. “İyi şanslar” dedi.

İnegöl Belediyesi’nin tüm personeli ile belediyeye ait şirketlerde çalışan personelin kartlarının kısa sürede Türkiye Ödeme Yöntemi olarak bilinen TROY Kart sistemine aktarılması bekleniyor.

Başa dön tuşu