Güncel

Akşener: Bizim için değişen bir şey yok!

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP kurultayında Türk sağına çok fazla hakaret edildiğini öne sürerek ‘hançer’ edebiyatına sert tepki gösterdi. Akşener, “8 ay önce değişimin yeni şampiyonlarının ancak kurabildiği cümleleri biz kurduk. Bizim için değişen bir şey yok!” söz konusu.

ANKARA (İGFA) – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısı gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Akşener, CHP’deki değişime ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener, CHP’deki değişimi değerlendirerek, adaylık krizinde 6 kişilik masada yaşananlara dikkat çekti.

CHP kurultayı sırasında Türk sağına çok fazla hakaret edildiğini belirten Akşener, “Hançer edebiyatı ve İYİ Parti’ye yönelik eleştiriler havada uçuşuyordu. “Ve tüm bunlar seyirciler tarafından büyük bir coşkuyla alkışlandı” dedi.

Akşener, “Bizim için hiçbir şey değişmedi! Biz; Değişimin yeni şampiyonlarının bugün söyleyebileceği cümleler; Tam 8 ay önce onlara bunu ayarlamıştık. Üstelik bunu kendimiz veya partimiz düşüncesiyle değil, Türk milletinin kötü kaderini değiştirmek amacıyla kurduk. Öyleyse; “O gün üzerimize duvar örenlerin bugün anlatacakları, bundan sonra bizi ilgilendirmez.” dedi.

“ELİNİ KALYANIN ELİNİ KIRACAĞIM”

Akşener, “6 kişi arasında net konuşan kişi benim” dedi ve ekledi, “Buna karşılık ölen anneme lanet edildi. Ben olmadığıma göre kimin hançerleri? Sırtımda hançer yok. Elini kaldıranın elini kırarım. Biz hariç herkese selamlar gitti. Bu sadece bundan sonra bir araya gelmenin zor olacağının göstergesi. Bundan sonra kendimizden başka kimseye kefil olmayacağız. Ben olmamı istesen bile o ben olmazdım. Kişisel refah politikalarını, ittifaklar halinde paketlenen çıkar ilişkilerini birer birer yok edeceğiz. “Bize İYİ Partimizi kurmamızı sağlayan, ülkede bizi sokak sokak gezdiren, durmamızı yasaklayan bu inadımızdır” dedi.

“İYİ PARTİ BELEDİYELERİNDE şüpheli iş olmayacak”

Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Partili belediyelerde şüpheli işlerin olmayacağının altını çizdi.

Akşener, “Yönettiğimiz belediyeler bağımsız denetim firmaları tarafından denetlenecek” dedi ve ekledi, “Tüm ihaleler şeffaf ve mühürlü zarf şeklinde yapılacak. Özellikle büyükşehirlerimizi çağın gereklerine göre yeniden tasarlayacağız. Trafik altyapısını yeni nesil ulaşım çözümlerini destekleyecek şekilde yeniden düzenleyeceğiz. “Şarj istasyonlarını genişleteceğiz ve ana yolları otonom sürüşe uygun hale getireceğiz” dedi.

Başa dön tuşu