Güncel

Atatürk Stadyumu’nda çalışmalar hızla sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından geçtiğimiz ay törenle temeli atılan Kumluca Atatürk Stadı projesi hızla devam ediyor. 4 etaptan oluşan projenin temel imalatları tamamlandı.

ANTALYA (İGFA) – Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in söz verdiği gibi güreş, deve güreşi, futbol, ​​konser ve festival gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak Kumluca Atatürk Stadyumu projesinde çalışmalar sürüyor. Stadyum projesi 4 etapta inşa edilecek. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla projenin temel beton imalatları tamamlandı. Birinci etabın kolon betonu dökülerek döşeme betonuna başlandı. Diğer aşamalarda ise kolon donatı imalatları hızla devam ediyor.

13 DÖNÜM ÜZERİNE İNŞA EDİLECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi arasında ortak hizmet projesi ve işbirliği protokolü doğrultusunda hazırlanan tribün projesi, yaklaşık 13 bin 200 metrekarelik alanın 6 bin 650 metrekarelik kısmı üzerine inşa edilecek. Projede idari alan, tuvalet, engelli tuvaleti, duş, soyunma odaları, depolama alanları, enerji odası ve su deposu yer alacak. 2000 metrekare yeşil alana da sahip olan projede 97 araç kapasiteli otopark da yer alacak.

Başa dön tuşu