Güncel

Memduh Büyükkılıç Azeri Büyükelçi’yi ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde bir araya geldi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir dizi program kapsamında Kayseri’ye gelen Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov ile ülkenin en büyük millet bahçelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde bir araya geldi. Türkiye’nin 1 milyon 260 bin metrekarelik alanıyla Kayseri’nin merkezinde yer alıyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Millet Bahçesi’nde incelemeye katılırken, Azerbaycan Büyükelçisi Memmedov, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi hakkında bilgi aldı. Cumhuriyetin 100’üncü yılında vatandaşların hizmetine sunuldu.

Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri olan ve resmi açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni beğenen Memmedov, emeği geçenleri tebrik etti.

Büyükelçi Reşad Mammadov, “Merhaba Azerbaycan” başlıklı eserini Cumhurbaşkanı Büyükkılıç’a sundu.

Başa dön tuşu