Güncel

Sakarya’da ‘Zor Balık’ söyleşisinin konuğu minikler oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kasım ayı kültür sanat etkinlikleri ‘Sert Balık’ konulu söyleşiyle devam etti. Uzman klinik psikolog ve çocuk kitabı yazarı Büşra Tarçalır Erol, minik misafirlere kitabını okuyarak zorbalığı tanımladı.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kasım ayı kültür sanat etkinlikleri söyleşilerle devam etti. Yazar Büşra Tarçalır Erol’un katılımıyla Faik Baysal Kütüphanesi’nde düzenlenen programda ‘Zor Balık’ isimli eser ele alındı.

Minik okurlarıyla bir araya gelen Erol, zorbalığın tanımını yaptı ve bu tür davranışlara karşı nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgiler paylaştı. Minik misafirlerin katılımıyla gerçekleşen ilk program olan söyleşi, renkli görüntülere de sahne oldu.

Yazar Büşra Tarçalır Erol, günümüzün önemli sorunlarından biri olan zorbalığı, çevresindekilere zorba davranan ve kendisini bir başkası gibi gören bir balığın hikâyesini konu alan ‘Zor Balık’ kitabını miniklere okudu. çok güçlü. Kitapta yer alan pasajlara zaman zaman vurgu yapan Erol, zorbalık ile güçlü olma arzusu arasındaki ilişkiyi inceledi. Programın sonunda minik okuyuculara Yazar Erol’un ‘Sert Balıklar’ kitabı imzalatıldı ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Başa dön tuşu