Güncel

KAYMEK ‘İyilik Örme’ye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından geçen yıl hayata geçirilen ‘Çocuklarımıza İyilik Yapın’ projesinin ikincisi başladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirdiği beğeni toplayan mesleki eğitim ve kültürel faaliyetleriyle vatandaşlara hizmet veren KAYMEK, sosyal ve gönüllü belediyecilik alanında gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda KAYMEK’in geçen yıl kış ayları öncesinde hayata geçirdiği ‘Çocuklarımıza İyi Örün’ projesinde aralarında deprem bölgesindekilerin de bulunduğu binlerce çocuğa ulaşıldı, atkı ve berelerle yüreklerine dokunuldu. KAYMEK kursiyerleri ve gönüllü vatandaşlar tarafından örüldü.

KAYMEK, yürekleri ısıtan ‘Çocuklarımıza İyilik Yapın’ projesinin ikincisine bu yıl başladı. Projeyle soğuk kış günlerinde bere ve atkı ihtiyacı duyan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanması ve bu alanda farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

Kampanya kapsamında KAYMEK kursiyerleri ve gönüllü vatandaşların el emeği ile ördüğü klasik bere ve atkı takımları, başta köy okulları olmak üzere kentteki ihtiyaç sahibi ilkokul ve ortaokul öğrencilerine dağıtılacak.

Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş.’nin tüm tesislerinde klasik bere ve atkı örmek isteyen vatandaşlara, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan çeşitli renklerde örgü iplikleri ücretsiz veriliyor. Dileyenler ücretsiz olarak verilen halatlar yerine kendi iplerini de temin edebilirler. Belirlenen ölçülerde örülecek bere ve atkılar için vatandaşlar, örgüden kalan ipliklerle birlikte ördükleri ürünleri, ipliğin tesliminden itibaren 15 gün içerisinde tutanakla KAYMEK tesislerine teslim ediyor.

Vatandaşlar ‘Çocuklarımıza İyilik Yapın’ projesi hakkında detaylı bilgiye 0352 231 80 31 numaralı telefondan ulaşabiliyor.

Başa dön tuşu