Güncel

Bursa İnegöl’de Başkan Taban’dan ortak istişare ziyareti

Bursa’da İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Yeni Mahallede bulunan İnpark Tilia Evleri sitesine misafir oldu. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Başkan Taban, devam eden altyapı çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

BURSA (İGFA) – Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek istişare ve ortak akla verdiği önemi gösteren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Pazartesi akşamı Alanyurt Yeni Mahallede bulunan İnpark Tilia Evleri sitesine misafir oldu.

Site yönetiminin organizasyonuyla yapılan buluşmada, site sakinleri ile bölgenin sorun ve şikayetleri ile vatandaşların talepleri üzerine istişare edildi.

İnpark Tilia Evleri sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşma, site çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

İnegöl’ün 50 yıllık sorununa köklü bir çözüm üretildiğini kaydeden Başkan Taban, “Altyapı çalışmalarımız merkezde tamamlandı. 221 km içme suyu şebeke hattı uygulandı. 2. etap çalışmaları ise Alanyurt bölgesinde Yeni Mahalle’den başladı. Toplam 335 km altyapı çalışması yapılacak bölgede. Altyapı bizim önemsediğimiz ve enerjimizin büyük kısmını verdiğimiz çalışma. İnegöl’ün 50 yıllık sorununa kökten çözüm olacak bir çalışma. Merkezde altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde bunun konforunu yaşamaya başladık. Mahmudiye, Hamidiye, Mesudiye ve Kemalpaşa gibi mahallelerimizde basınç ve su kesintisi gibi şikayetler neredeyse yok denecek kadar azaldı. Alanyurt bölgesinde de bugün cefasını çekiyoruz ancak kısa zamanda çalışma tamamlanınca bu kazı çalışmalarını yaşadığımıza değmiş diyeceksiniz. Uzun soluklu çalışmalar bunlar. Açıkçası riski de yüksek. Her gün eleştiri alıyoruz ama bugünü değil, yarını kurtarmak için bunu yapmak zorundayız” diye konuştu.

Başkan Taban, çalışmalarla ilgili verdiği bilgilerin yanı sıra vatandaşların sorularını da yanıtladı. Bölgenin ve şehrin sorunlarına ilişkin talep, öneri ve şikayetlerini ileten vatandaşlarla bu konular üzerine istişare edildi.

Başa dön tuşu