Güncel

İstanbul Beylikdüzü’nde edebiyat günleri

Edebiyatın sevilen isimleri ile kitapseverleri buluşturan Beylikdüzü Edebiyat Günleri, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açtı. Üç gün sürecek bu etkinlik, birçok yazar ve yayınevinin katılımıyla gerçekleşiyor.

Beylikdüzü Edebiyat Günleri’nin İlk Yılı

Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında Beylikdüzü Belediyesi tarafından organize edilen Beylikdüzü Edebiyat Günleri’nin ilki bu yıl gerçekleşiyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen bu etkinliği, kültür ve sanatın birleştirici gücünü vurgulayarak kitapseverlere davet etti.

İmza Günleri ve Söyleşilerle Dolu Program

Etkinlikte, imza günlerinin yanı sıra yayınevlerinin de katıldığı bir kitap fuarı düzenleniyor. İlk gününde Seda İşbeceren, Aynur Yavuz, Solmaz Ay, Aytekin Duran, Mümin Dere ve Nihat Altınok gibi yazarlar imza etkinliğinde okurlarıyla buluştu. Ayrıca yazar Nazan Koç, “Bizi Kimler Yönetiyor- Sen Kimsin?” başlıklı söyleşisinde deneyimlerini paylaştı.

Önümüzdeki Günlerde Kimlerle Buluşacaksınız?

21 Ekim Cumartesi günü Ahmet Ümit, Engin Nayman, Fuat Sevimay; 22 Ekim Pazar ise Meyra Yurttaş, Aslı Perker ve Tuna Kiremitçi gibi sevilen yazarlarla etkinlikte buluşabilirsiniz. Ayrıca, çocuklar için 14.00 ile 18.00 saatleri arasında atölye çalışmaları ve animasyon film gösterileri gibi etkinlikler de düzenleniyor.

 

Başa dön tuşu