Güncel

İzmit’ten KOÜ’lü öğrencilere sıcak karşılama

İzmit Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılına Kocaeli Üniversitesi’nde devam edecek öğrencilere yönelik bir hoş geldin etkinliği gerçekleştirdi.

KOCAELİ (İGFA) – Her zaman öğrencilere gösterdiği hassasiyetle tanınan İzmit belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yönlendirmesiyle gerçekleştirilen bu etkinlikte, İzmit’te eğitimlerine yeni başlayacak ve hali hazırda eğitici faaliyetlerini sürdüren öğrencilere ikramlarda bulunuldu ve belediye hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kocaeli Üniversitesi’nin giriş noktaları ve Üniversiteli Pazarı önündeki İzmit Belediyesi standlarında aşevinde hazırlanan anne evi tatlarında çorba, kek ve meyve suyu gibi ikramlar sunuldu. Ayrıca öğrencilere belediye hizmetleri hakkında bilgi verildi. Etkinlikte İzmit Belediyesi Koordinatörleri Hakan Yalçın, Ozan Aksu, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Devrim Bal hazır bulundular.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet gençlerin her zaman öncelikleri olduğunu vurguladı ve “Belediyemizin ve hizmetlerimizin kapısı öğrencilerimize her zaman açık olacak.” diye ekledi. “Yeni eğitim ve öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar diliyorum.” Öğrenciler, samimi karşılamadan ve ikramlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür ettiler.

Başa dön tuşu