Güncel

Gündoğan Parkı yenilenen yüzüyle açıldı

İlçe genelinde yaptığı yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarıyla adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi, Şentepe’de bulunan Gündoğan Parkı’ndaki revizyon çalışmalarını tamamlayarak yenilenen yüzüyle hizmete açtı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım ve yönetimi, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu ve Erhan Aras, DEVA Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Bahadır Koç, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Türkiye birincisi olan TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun çocuk ekibinin halk oyunları gösterisiyle başlayan törende konuşan Başkan Yaşar, “Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızın yanı sıra spor ve sosyal tesislerimizle bugün Şentepe, adı gibi cıvıl cıvıl bir hale geldi” dedi.

Yenimahalle sadece Ankara’da değil tüm Türkiye’de konuşuluyor

Yenimahalle’nin artık sadece Ankara’da değil Türkiye’de adından söz ettirdiğini kaydeden Yaşar, “Hayata geçirdiğimiz proje ve çalışmalarla Yenimahalle, Sanayi Bakanlığı ve TÜİK tarafından yapılan ilçeler arası gelişmişlik sıralamasında 5. sıraya yükseldi. Her mahallemizin neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyor ve buna göre planlı ve programlı projeler geliştiriyoruz. Bu sayede Yenimahalle sadece Ankara’da değil tüm Türkiye’de tercih edilen bir ilçe haline geldi.”

Seyir terasından Ankara manzarası

Başkan Yaşar, 18 bin metrekare alana sahip Gündoğan Parkı’nın önceki halini hatırlatarak, “Şimdi parkımız, şehrin her köşesini görebileceğiniz seyir terası, spor alanları, çardakları ve çocuk oyun alanlarıyla mükemmel bir park haline geldi. Artık burada ailelerinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Kayalar Mahalle Muhtarı Evrim Bolat da mahalle sakinleri adına kısa bir konuşma yaparak yapılan tüm yatırımlar için Başkan Yaşar ve ekibine teşekkür etti.

Başa dön tuşu