Güncel

Pursaklar’da yeni sezon Periferi ile başladı

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, Ankara’nın en büyüğü olan bir özelliğe sahip olmasıyla Periferi tiyatro oyunuyla yeni sezonuna merhaba dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafından açıldığı günden beri her tiyatro gösterisinde tıka basa dolan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, muhteşem bir tiyatro oyunuyla yeni sezonuna başladı.

Yeni sezonun ilk oyununda Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde yerini alarak “Periferi” tiyatro oyununu izledi. Oyun, 2. Dünya Savaşı sonrasında Almanya’da göçebe olarak yaşayan bir çingene obasının hikayesini anlatmaktadır.

“Sanatsever hemşehrilerimizle yeni sezonun ilk oyununda Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde buluştuk”

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde yeni sezonun Periferi tiyatro gösterisiyle başladıklarını belirterek, “Sanatsever hemşehrilerimizle yeni sezonun ilk oyununda Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde buluştuk. Oyun muhteşemdi. Salonumuz açıldığı günden beri ilçemizde hak ettiği değeri görmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu ilgisine olumlu yanıt vermeye devam edip, kültürel ve sanatsal etkinliklere yönelik yatırımlarımızı arttıracağız. İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek” dedi.

Başa dön tuşu