Güncel

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de Milano’yu Ağırlayacak

Fenerbahçe Beko, EuroLeague Sezonunun İlk Maçında Sahada. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague 2023-24 sezonunun ilk hafta maçında İtalyan devi EA7 Emporio Armani Milano ile karşılaşıyor. Mücadele, 6 Ekim Cuma günü saat 20.45’te S Sport ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı deneyimli hakem üçlüsü Sasa Pukl, Carlos Peruga ve Uros Nikolic yönetecek.

Özel Seremonilerle Renklenecek Maç

Büyük Fenerbahçe taraftarının da desteğiyle, bu önemli maç öncesinde FIBA Kadınlar Süper Kupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı için ve efsane oyuncumuz Gigi Datome için özel seremoniler düzenlenecek. Taraftarların, 20.15’te salonda olmaları bekleniyor.

Fenerbahçe Beko’nun Durumu

Fenerbahçe Beko, Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde son oynadığı maçta Çağdaş Bodrum Spor’u 95-58’lik skorla mağlup etti. Takımda Tyler Dorsey 17, Nigel Hayes-Davis 16 ve Johnathan Motley ise 13 sayı ile öne çıkan isimler oldu. Sakat oyuncular listesinde Metecan Birsen ve Yiğit Hamza Mestoğlu yer alıyor. Fenerbahçe Beko’da, oyuncuların EuroLeague’de kırması beklenen rekorlara yaklaşımları da dikkat çekiyor.

Rakip EA7 Emporio Armani Milano

1936’da kurulan Milano, yıllar içinde pek çok başarıya imza atmış, EuroLeague ve İtalya Ligi’nde önemli şampiyonluklar elde etmiştir. Son yıllarda da İtalya Ligi’nde şampiyonluklar yaşayan Milano, EuroLeague’de de iddialı bir takım olarak dikkat çekiyor. Milano’nun koçluğunu deneyimli isim Ettore Messina yapıyor.

İtalyan temsilcisinin kadrosunda, Shavon Shields, Alex Poythress, Nikola Mirotic ve Kevin Pangos gibi önemli oyuncular bulunuyor. Milano, İtalya Ligi’nin son maçında Nutribullet Treviso Basket’i 86-80 mağlup etti. Maodo Lo ise sakatlığı sebebiyle Milano’da forma giyemeyecek.

Bu zorlu mücadele öncesi, iki takımın da sahada en iyi performansını sergileyeceği kesin. Taraftarların da büyük ilgi göstereceği maçta, Fenerbahçe Beko’nun galibiyet için ter dökeceği kesin.

Başa dön tuşu