Magazin

Ekranların Reyting Rekortmeni Yargı Dizisinde Şok Ayrılık

Ekranların reyting rekortmeni olan Pazar akşamlarının bir numaralı dizisi Yargı’da şok bir ayrılık yaşandı. Oyuncu kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak ve Uğur Arslan gibi değerli isimlerin olduğu, senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizi Yargı’da ayrılık haberi şaşırttı. Dizide hikâyesi bittiği için ayrıldığı bildirilen ünlü oyuncunun, yeni dizilerle anlaşma sağlamak üzere görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Yargı Dizisinde İzleyicileri Şoka Uğratan Ayrılık Rüzgârı!

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, Sema Ergenekon’un senaryosunu üstlendiği ve Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu Yargı dizisi izleyenleri şoka uğrattı. Birsen Altuntaş’ın yaptığı haber diziyi izleyenler için beklenmedik bir gelişme oldu. Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yargı 34.bölüm itibariyle sezon finali yapmıştı. Dizide Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteri ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Ilgaz Kaya karakteri gerçekleri ortaya çıkarmış, ardından ailelerinin de katıldığı bir törenle yeniden evlenmişlerdi.

Dizinin ilerleyen dakikalarından sonra yaşanan 6 aylık zaman atlaması ile birlikte Ceylin’in cinayet sebebiyle tutuklandığını ve Savcı Ilgaz’ı öldürdüğünü Eren Komiser’e itiraf etmesi ile birlikte seyircilere sürpriz bir sezon finali yaşatmışlardı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın yaptığı son dakika haberine göre dizinin canlandırdığı Hakim Neva Seçkin karakteri ile hafızalara kazınan güzel oyuncusu Başak Gümülcinelioğlu’nun yeni sezonda yer almayacağı bilgisi gündeme bomba gibi düştü.

Dizide Savcı Ilgaz Kaya’nın eski nişanlısı olarak yer alan Hakim Neva Seçkin yeni sezonda yer almayacak. Hikâyesi bittiği için diziden ayrıldığını öğrenilen güzel ve başarılı oyuncu yeni sezonda rol almak üzere yeni dizi arayışlarına girdi bile. Gelen tekliflere sıcak baktığını ve değerlendirdiğini öğrendiğimiz başarılı oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nun yeni sezonda yine ekran karşısında olması bekleniyor. İzleyicilerden tam not alan Yargı dizisi ise tatil sezonunu bitirmesinin ardından yeni sezon çekimlerine başlayacak. Seyircilerin büyük bir heyecanla yeni sezonunu beklediği Yargı dizisi heyecan ve aksiyon dolu yepyeni bölümleriyle yeni sezonda da Kanal D ekranlarında yer almaya devam edecek.

Yargı Dizisinin Başarılı ve Güzel Oyuncusu Başak Gümülcinelioglu Kimdir?

22 Ekim 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına son derece önem veren oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi’nde Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde okudu. Mezuniyetin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Mimari Tasarım üzerine Yüksek Lisans yaparak öğrenimini sürdürdü. Daha sonra ise bir mimarlık bürosunda çalıştı.

Yüksek lisans programı ile birlikte Müjdat Gezen Sanat merkezinde oyunculuk üzerine eğitim aldı.
Ardından Londra LAMDA Oyunculuk Okulu’ndan kabul görerek drama ve kamera önü oyunculuk eğitimlerine katıldı.

Londra’da aldığı eğitim sonrası Türkiye’ye dönen oyuncu üç yıl süre ile İstanbul Halk Tiyatrosu’nda oyunculuk yaparak kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. İstanbul Halk Tiyatrosu’nda sahnelediği Barut Fıçısı oyunu ve BKM tiyatrosunun sahnelediği Hababam Sınıfı müzikalinde rol oynadı.

Asıl çıkışını yaptığı Sen Çal Kapımı dizisi ile geniş hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu dizide yer verilen, sözleri ve bestesi Kaya Çandar ile birlikte kendisine ait olan “Sen Çal Kapımı” adlı şarkıyı bizzat kendisi seslendirdi. Şarkı Number One Video Müzik Ödüllerinde “En İyi Dizi Müziği” ödülü alarak başarıya ulaştı.

Oyunculuğunun yanı sıra sesi de bir o kadar güzel olan ve adından söz ettiren başarılı oyuncu, kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor

Başa dön tuşu