Will Smith’in attığı tokat hayatını mahvetti eşi de arkasını döndü

Will Smith’in attığı tokat hayatını mahvetti eşi de arkasını döndü. 94. Oscar Ödül Töreni’nde eşi ile ilgili espri yapan sunucu Chris Rock’a attığı tokatla günlerce konuşulan Will Smith hayatının en kötü dönemlerinden birini yaşıyor.

Will Smith’in attığı tokat hayatını mahvetti eşi de arkasını döndü. 94. Oscar Ödül Töreni’nde eşi ile ilgili espri yapan sunucu Chris Rock’a attığı tokatla günlerce konuşulan Will Smith hayatının en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Will Smith kariyerinde zor günler yaşamaya başladı. 2022 Oscar törenine attığı tokat ile damga vuran Will Smith eşi ile de zor günler yaşıyor. Oscar’dan 10 yıl boyunca men edilmesinin ardından birçok projesi iptal edilen oyuncunun stresle baş etmek için uzmanlardan yardım aldığı iddia edildi. Başarılı oyuncunun Eşi Jada Pinkett-Smith’ten ise yeni bir açıklama geldi. Will Smith’in hayatında zor bir dönem yaşanıyor.

2022 Oscar Ödülleri, 28 Mart gecesi nde gerçekleşmişti. Geceye ise şüphesiz Will Smith’inn sunucu Chris Rock’a attığı tokat damga vurmuştu. Los Angeles’taki Dolby Theatre’da düzenlenen geceye ödül alanlardan çok, Will Smith’in sahneye çıkarak komedyen Chris Rock’a tokat atması damga vurmuştu. Bu olay sonrası özür dileyen Will Smith ardından yaptığının yanlış olduğuna dair paylaşımlarda da bulunmuştu. Oscar ödüllerinden 10 yıl men edilmişti.

Sunucu ve komedyen Chris Rock’a, eşi Jada Pinkett Smith’in ‘alopesi’ hastalığı yüzünden kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapmıştı. Buunun üzerine Will Smith’in eşi Jada Pinkett rahatsız olduğunu belirten bakışlar atmıştı. Will Smith ise eşinin rencide edilmesinin ardından fazlasıyla sinirlendi. Bunun üzerine sahneye çıkarak tokat atan Will Smith, yerine dönünce de sahneye doğru; “Karımın adını ağzına alma” diye bağırmış ve Rock’un açıklama yapma girişimini engelleyerek aynı ifadeleri küfürlü bir şekilde söylemişti. Ardından ünlü aktör “

Şiddet her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada’nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı” ifadelerine yer vermişti. Tüm bu yaşanan olaylar nedeniyle Will Smith, kariyeri açısından zor günler geçiriyor. Dünya, tokat olayının ardından bu kez de Smith’in başına gelenler hakkında konuşmaya başladı.

‘King Richard’taki rolüyle ilk Oscar’ını kazanan yıldız oyuncu yeni projelerden men edildi. Oyuncunun dijital projesi ‘Fast and Loose’, ünlü ‘Bad Boys’ serisinin dördüncü halkası ve ‘I am Legend’in devam filmine veda etti. Will Smith attığı tokadın bedelini ağır ödedi.

Exit mobile version