TED ailesinden Anıtkabir’e 100. yıl ziyareti

Türk Eğitim Derneği’nin ailesi, milli anıt Anıtkabir’e 10 bin kişilik bir ziyaret yaptı, bu ziyaret Cumhuriyetin 100. yıl dönümü ve Türk Eğitim Derneği’nin 95. yıl dönümünü kutlama amaçlıydı.

ANKARA (İGFA) – Türk Eğitim Derneği, burslu öğrencileri, bağışçıları, mezunlarını, TED okulu öğrencileri, öğretmenleri, aileleri, TED Üniversitesi’nin akademik kadrosu ve öğrencileri, TED’li sporcular ve çalışanlarıyla geniş bir aileye sahip.

TED ailesi, bünyesinde bulunan Derneğin 95. yılını; Cumhuriyetin 100. yıl dönümü sebebiyle kutlamaktan dolayı gurur ve onur duyduklarını belirtti ve bu özel günü 10 bin kişinin katılımıyla Anıtkabir’de kutladılar.

Ayrica, Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatan toprakları için cansiperane şekilde savaşan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anmaktan kıvanç duyduklarını belirtti ve Cumhuriyet değerlerine olan bağlılık mesajını TED Ailesi adına Anıtkabir’in özel defterine yazdı.

Exit mobile version