Survivor Mert’den Bomba Nisa Açıklaması Barış’ı Aldattı Mı Mert iddiaları ile şaşırttı

Survivor Mert’den Bomba Nisa Açıklaması Barış’ı Aldattı Mı Mert iddiaları ile şaşırttı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 yarışmasında sular durulmuyor. Özellikle Mert ve Nisa arasında sezon başından beri olan gerginlik herkesi etkiliyor

Survivor Mert’den Bomba Nisa Açıklaması Barış’ı Aldattı Mı Mert iddiaları ile şaşırttı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 yarışmasında sular durulmuyor. Özellikle Mert ve Nisa arasında sezon başından beri olan gerginlik herkesi etkiliyor. Bu sene yarışmaya, yarışmacı isimlerin aşk hayatı damga vururken, son olarak Survivor Mert Öcal’dan şoke eden bir iddia geldi. Nisa ve Barış hakkında ortaya attığı iddia kafaları karıştırdı.

Nisa, Mert’in Sude’yi ve dışarıda yakın bir arkadaşı ile aldattığını söyleyerek herkesi şaşırtmıştı. Mert ise açıklamasını Sude’ye yaparak kendini savunmuştu. Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’nın yaşadığı olaylı aşk yarışmaya damga vururken, Öcal’ın ‘aldatma’ iddiası ortalığı karıştırdı. Mert, Nisa hakkında ortaya bir iddia attı.

TV 8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor tüm heyecanı ile devam ediyor. Gönüllüler ve ünlüler takımının mücadelesinde heyecan dolu anlar yaşanıyor. Sunuculuğunu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı’nın yaptığı program All Star sezonunda izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Geçtiğimiz sene ilişkilerini bitirdikleri bilinen Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’nın özel hayatlarıyla ilgili iddialar herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Olaylı bir şekilde ayrılan ikili hakkında şok iddialar ortaya çıkıyor.

Son olarak Mert Öcal’dan bir iddia geldi. Mert Öcal Twitter üzerinden akıl karıştıran bir paylaşımda bulundu. Mert Öcal’ın paylaşımı Nisa’nın hayranlarını adeta şoke etti. Öcal’ın attığı bir tweette “Mesela hiç sevgiliniz varken snowboard yaptınız mı 😉 tweet bu kadar, kaşınırsanız devamı gelir…” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Olay sonrası yarışmaı ve oyuncu Mert Öcal, daha fazla dayanamadı ve Twitter hesabını kapattı. Nisa ise geçen günlerde Barış’ı kendisini ve eski sevgilisini dövdüğünü söylemişti. Barış ise bu sözleri inkar etmiş ve kendisinden özür dilemesi gerektiğini belirtmişti.

Nisa için yapılan aldatma iddiası sonrası iddiada adı geçen şahıs açıklamada bulundu. Nisa’nın Barış’ı aldattığı kişi olduğu belirtilen Süleyman Atlı da Instagram hesabından yaptığı açıklamada Nisa’yla arkadaş olduklarını açıkladı. Nisa ve Barış arasındaki iddialar devam ederken Mert Öcal’ın konuya dahil olması bazı hayranları öfkelendirdi. Nisa ve Barış hakkındaki iddialar nasıl sonuç verecek merak ediliyor.

Exit mobile version