Survivor yeni takımlar nasıl oldu, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kimler oldu, kim hangi takımda?

Son dakika Survivor’da yeni takımlar nasıl oldu, oluştu belli oldu. İşte Survivor 2022 Ünlüler Gönüllüler yarışmacıları arasında oluşan yeni takımlarda kim hangi takıma geçti? 21 Nisan 2022 Survivor All Star yeni takımlar nasıl oluştu?

Survivor 2022, yeni takımların nasıl olacağı merak ediliyordu. Takımların karışacağı açıklanmasından bu yana merak edilen konu nihayet cevap buldu. Survivor All Star yeni takımlar nasıl oldu, kim hangi takımda gibi sorulara cevap aranıyor. İşte Survivor’da takımlar karıştı! Survivor yeni takımlarda nasıl oluştu. Son konseyde Acun Ilıcalı açıklama yaptı ve kararın kesin olduğunu açıkladı. Bugün yapılan konsey ile birlikte takımlar net olarak belli oldu. Yeni takımların nasıl olduğuna dair detaylara gireceğiz ama önce halk oylamasında takım değişikliği için %55-%45 anket oyu sonucunun çıktığını söyleyelim.

Survivor 2022 Yeni Takımlar Açıklandı!

Survivor 2022 Yeni Takımlar! Takımların sonraki bölümlerde karışabileceği unutulmamalıdır. Acun Ilıcalı da bu konuyla ilgili açıklama yaptı. İlerleyen zamanlarda takım değişikliklerinin tekrar gündeme getirilebileceğinin ve duruma göre tekrar değişiklik yapılabileceğinin altı çizildi. O halde takımlara geçelim.

Survivor 2022 Yeni Kırmızı Takım (Güncelleniyor)

Ayşe
Sude
Merve
Sema
Gökhan

Survivor 2022 Yeni Mavi Takım (Güncelleniyor)

Nagihan
Seda
Evrim
Nisa
Perviz

SURVIVOR 21 NİSAN ÖDÜL OYUNU

Survivor’da 21 Nisan 2022 Perşembe akşamı ekrana gelen Ödül oyununda 10 olan takım ödülü hak kazandı. Kadın ve Erkek yarışmacıların Ödül oyunu için ter döktüğü zorlu parkurda rampa yardımıyla 2 topu sepete rakibinden önce atan yarışmacı takımına 1 puan kazandırdı.

21 NİSAN SURVIVOR ÖDÜL OYUNU ÖDÜLÜ:

21 Nisan Survivor’da oynanan son Ödül Oyunu ödülü bulgur çorbası, Ankara tava, ıslama köfte, ve peynir helvası olarak açıklandı.

SURVIVOR 21 NİSAN ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Ödül Oyununda Ünlüler Takımı bayanlar etabını 10-9 kazandı. Survivor All Star’da takımlar birbirine karışmadan önceki son ödül oyununda 10 olan takım ödülün sahibi oldu. Gönüllüler takımı ilk seçmeleri 4-2 önde tamamladı. İkinci seçmeleri Ünlüler takımı rakibini yakaladı ve maçlar 6-6’lık beraberlikle sona erdi. Üçüncü eşleşmelerde durum 9-9 iken bayrak yarışında ödül oyununun galibi belirlendi. Bayrak yarışında Ünlüler takımından Sema- Barış, Gönüllüler takımından Ayşe ve Ogeday yarıştı. Ünlüler takımından Barış ve Gönüllüler takımından Ogeday son atışları yaptı. Ünlüler takımı, Barış’ın başarılı atışlarıyla ödül oyununu kazandı.

Survivor Ödül Oyununu Ünlüler Takımı Kazandı.

Survivor 2022 All Star, 21 Nisan Perşembe akşamı 84. bölümde takımlar karışmadan önceki son ödül oyunu ile karşı karşıya geldi. Bu akşam oynanan son ödül oyununda 10 olan takım ödülün sahibi oldu. Başa baş geçen oyun 9-9’a geldi ve oyun bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışını Barış’ın başarılı atışları ile kazandı. Barış’ın sayısı ile Ünlüler takımı ödül oyununu 10-9 kazandı.

Survivor 2022 All Star, 21 Nisan Perşembe günü oynanan 84. bölümde takımlar birbirine karışmadan önce son ödül maçında karşı karşıya geldi. Bu akşam oynanan son ödül oyununda 10 sayısını ilk bulan takım ödülün sahibi oldu. Kafa kafaya geçen mücadele 9-9’a geldi ve oyun bayrak yarışında kaldı. Bayrak yarışını Barış’ın başarılı atışlarıyla Ünlüler takımı ödül oyununu 10-9 kazandı.

Exit mobile version