‘Sizin gözünüzden Gölcük’ için son başvuru 27 Kasım

“15.” etkinlik Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği işbirliğinde, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun desteğiyle düzenlenecek. “Gözlerinin İçinden Göl” başlıklı ödüllü fotoğraf yarışmasına başvurular 27 Kasım’da sona erecek.

KOCAELİ (İGFA) – Gölcük Belediyesi; Ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmaları düzenleyerek ilçenin tanıtımına ve “Sanat Şehri Gölcük” konseptine katkı sağlamaya devam etmektedir.

Bu içerikte; Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği işbirliğinde, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun desteğiyle düzenlenecek; “15. “Gözlerinin İçinden Göl” başlıklı ödüllü fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor. Yarışmaya başvurular 27 Kasım 2023 Pazartesi günü sona erecek.

Yarışma; Gölcük ilçesi sınırları içerisinde bulunan, döneminde tarihi öneme sahip olan veya zamanla kaybolup yenilenen yapı, buluntu, kentin simgesel figürleri vb. yerlerin gelecek nesillere aktarılması amacıyla düzenlenecektir. Fotoğrafın kalıcı gücü.

SANATIN GÜCÜ FOTOĞRAFÇILIK GÖLCÜK

Yarışmaya katılacak fotoğrafçılar, çektikleri karelerle ilçenin her köşesini sanatın gücüyle ölümsüzleştirecek. Yarışmaya katılmak isteyen fotoğrafçıların; 27 Kasım Pazartesi saat 23.00’a kadar; https://tfsfonayliyarismalar.org/…/15-sizin… adresindeki spesifikasyonlara ulaşarak bunu yapabilecekler.

Exit mobile version