Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray camiasını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen transferinin tamamlandığını öne süren Engin, Okan Buruk’un da takımda kalacağını söyledi.
Futbol kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden Sinan Engin, Asist Analiz YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla gündemi salladı. Galatasaray’ın dünya çapında golcü Victor Osimhen ile anlaşmaya vardığını öne süren Engin, “Bu iş bitti gibi. Osimhen artık Galatasaraylı” ifadelerini kullandı.
Bu açıklama, sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük heyecan yaratırken, resmi açıklamanın ne zaman geleceği ise merak konusu oldu.
Engin, Galatasaray’ın son iki sezondaki başarısının tesadüf olmadığını belirtirken, teknik direktör Okan Buruk’a da özel bir parantez açtı: “Fatih Terim Galatasaray tarihinin en büyük ismidir. Ama Okan Buruk onun yolunda ilerliyor. 8 şampiyonluk zor ama UEFA Kupası ihtimali var. Bence Okan Galatasaray’da kalacak ve tarih yazmaya devam edecek.”
Engin ayrıca, Galatasaray’ın yaz transfer döneminde sadece forvet değil, kaleci pozisyonu için de ciddi bir hazırlık yaptığını belirtti. Özellikle Muslera sonrası dönemin planlandığını ifade eden Engin, yönetimin büyük hamlelerle sezona başlamayı hedeflediğini söyledi.