Seda Bakan’dan Hadise’nin Evliliğine Dair Açıklama

Hadise Evli mi? Yakın arkadaşı Seda Bakan açıkladı. Hadise ve Mehmet Dinçlerler evli mi, ne zaman evlendi?

Seda Bakan’dan Hadise’nin Evliliğine Dair Açıklama. 6 aylık hamile olan ünlü oyuncu Seda Bakan, bir önceki akşam Etiler’de objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu Bakan, yakın dostu Hadise’nin özel hayatı hakkında sorulan sorulara cevap verdi. Şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler’in özel hayatı hakkında yorum yaptı. Seda Bakan, Hadise’nin düğünüyle ilgili sorulara ilk başta “Hadise Hanım evli mi, bilmiyorum” şeklinde cevap verdi.

Hamileliği ile gündeme gelen Seda Bakan 2014 yılında müzisyen Ali Erel ile dünya evine girmişti. Leyla adında bir kızı olan Seda Bakan ikinci kez anne olmanın hazırlığını yapıyor. 6 aylık hamile olan oyuncu Seda Bakan, önceki akşam Etiler’de magazin muhabirlerinin sorularını cevapladı. Hamilelik sürecinin güzel geçtiğini belirten güzel oyuncu Bakan, “Bir kızımız daha olacak. Leyla’ya kardeş geleceği için fazlasıyla heyecanlıyız” ifadelerine yer verdi. Bu aralar projelerde yer almayan Seda Bakan en son Mucize Doktor isimli dizide rol almıştı.

Mehmet Dinçlerler ve Hadise’nin 30 Nisan’da evlendiklerini duyurmuştu. Hadise ile yakınlığı ile dikkat çeken Seda Bakan evlilik soruluğunda “Evet, evlendiler.” ifadelerine yer verdi. Seda Bakan’ın Hadise’nin özel hayatı hakkında konuşması dikkatlerden kaçmadı.

Aslen Gebzeli olan güzel oyuncu Sakarya Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra birçok dizi ve film projesinde yer aldı. Sana Mecburum dizisi ile kariyerine başlayan Seda Bakan Pars: Markoterör, Adanalı, Makber, Geniş Aile, Umut, Şen Yuva, Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Zaman Makinesi, Kardeş Payı, Kara Bela, Bana Sevmeyi Anlat, Arif V 216, Öldür Beni Sevgilim, Karakomik Filmler 2, Mucize Doktor gibi projelerde yer aldı.

2014 yılında Ali Erel ile hayatlarını birleştirdi. Bu evlilikten Leyla isminde bir kızı dünyaya geldi. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Seda Bakan heyecanlı halleri ile dikkat çekiyor. Bir kızı daha olacağı bilinen Seda Bakan’ın kızına ne isim koyacağı ise henüz belli değil.

Exit mobile version