Oğlum Dizisi Katil Kim? Melahat mı?

Oğlum dizisinde final zamanı geldi çattı. Dizinin ilk bölümünde esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden Kaan’ın katili bir türlü bulunamamıştı. Dizinin son bölümünde katili bulmaya çalışan Demet, Meliha ile ormana gitmişti. Peki Oğlum Katil Meliha mı?

Show TV’nin sevilen dizilerinden biri olan Oğlum dizisinde artık final zamanı geldi. İlk bölümde esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden Kaan’ın katilinin kim olduğu bir türlü anlaşılamamıştı. Final bölümünde düğüm çözülüyor. Peki Oğlum dizisi katil kim? Oğlum katil Meliha mı?

Show TV ekranlarında gerek oyuncu kadrosu gerekse heyecan dolu kadrosuyla izleyenleri ekranlara bağlayan oğlum dizisinde düğüm final bölümünde çözülüyor. Kaan’ın katili arayan polis ve adli pedagog Demet son noktaya geldi. Peki Oğlum dizisi katil kim?

Oğlum dizisi katil kim?

Oğlum dizisinde final zamanı geldi. Dizinin son bölümünde Kaan’ın katili arayan ve katil olduğu düşünülen Efe ile doğru bir iletişim kurmak için görevlendirilen Demet, Meliha ile ormanda delil aramaya gitti. Meliha’nın anlattıkları ise Demet’i adeta şoke etti.

Meliha, Demet’e Kaan’ı ormanda bulduğunu ve onu korumak istediğini anlattı. Meliha, evini arayan Kaan’ı kendi oğlu sanmış ve onu korumak istemiş. Oğlunu kaybettiği için psikolojisi bozuk olan Meliha, bağırmaması için de sıkı sıkı Kaan’ın ağzını kapatmış. Dolayısıyla Kaan’ın bu sırada ölmüş olması çok muhtemel.

Oğlum Katil Melahat mı?

Oğlum dizisinde esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden Kaan’ın cinayetinin üzerindeki sis perdesi kalkıyor. Dizinin ilk bölümlerinde Kaan’ın katilinin Efe olduğu düşünülmüş ancak sonradan Efe’nin suçsuz olduğu anlaşılmıştı. Daha sonda Kaan’ın kaybolduğu gün ormanda olan Efe’nin babası Tuğrul bir numaralı şüpheli haline geldi.

Polisin yaptığı soruşturmada Tuğrul’un suçlu olduğuna dair bir delil de bulunamadı. Bu gelişme ile Kaan’ın ölümüyle alakalı olay iyice çıkmaza girdi. Dizinin son bölümlerinde cinayetin aydınlatılması için çalışan adli pedagog Demet, görgü tanığı olduğunu düşündüğü Meliha ile konuşmak için bazı yollar denedi.

Meliha’dan olayla ilgili bilgiler almak isteyen Demet, onunla olay yerine kadar gitti. Meliha’nın dudaklarından dökülenler ise Demet’i adeta şoke etti. Meliha, Kaan’ı olay günü bulmuş ve onu korumak istemiş. Ancak oğlunu kaybettiği için psikolojik sorunlar yaşayan Meliha, ona yardım edeyim derken, bağırmasın diye Kaan’ın ağzını kapatıp sıkıca tutmuş.

Dizinin ilk bölümlerinde, Kaan’ın ağzında bir eldivene ait ip parçaları bulunmuştu. Demet, Meliha’nın anlattıklarını duyunca elinde takılı olan eldiven dikkatini çekti. Demet, Meliha’nın parçalanmış eldivenini zorla da olsa aldı ve Kaan’ın ağzındaki parçalarla eşleştirmeleri için polise verdi. Şimdi polis tarafından yapılacak eşleşmede Kaan’ın katilinin Meliha mı değil mi anlaşılacak.

Exit mobile version