İslam Memiş’in açıklamaları bu kez araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor! Bu seferki haber akaryakıt indirimi için…

 

Ekonomi ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve dolar üzerine yaptığı yorumlardan sonra bu kez de akaryakıt konusunda açıklamalarda bulundu. İşte vatandaşı sevindirecek haber ve detayları…

Uzun süredir enflasyon ve dolar kurlarında yaşanan artıştan dolayı birçok sektör olumsuz etkilendi. Bu sektörlerin içerisinde akaryakıt sektörü de yaşanıyor. Üst üste gelen zam haberleri yüzünden vatandaş arabalarını kullanmaya korkar oldu. Ancak ardından güzel haber Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten geldi.

Benzine dev indirim açıklaması

İslam Memiş akaryakıta üst üste gelen zam haberlerinin ardından vatandaşın yüzünü güldürecek güzel haberi verdi. Benzine dev indirim geliyor! İndirim ile ilgili tüm detayları veren İslam Memiş bakın neler söyledi?

Uzun süredir vatandaşın umutsuzluğa kapıldığı indirim konusu güzel sonuçları ortaya koydu. Benzine beklenen indirim sonunda geliyor. Yalnızca benzine değil benzin ve türevlerine de indirim yapılacağını vurgulayan Memiş şu sözleri kullandı:

“Dolarını başka bir şekilde değerlendirmek isteyenler altın ya da sterlin gibi kurları değerlendirebilir. Dolar kurunda yaşanacak olan düşüş akaryakıt fiyatlarını da derinden etkileyecek. Petrol ve doların dibe çakılışı önümüzdeki haftalarda oldukça sık konuşulacak. Petrole yaşanan düşüş ise yakın zamanda pompa fiyatlarına yansıyacak.”

Exit mobile version