Binance Girecek Coinler! Binance Girecek Coinler Nasıl Alınır?

Yeni listelenecek coinler yüksek kazanç fırsatları yaratmaktadır. Bu nedenle yatırımcılar bu alanda sürekli en yeni listelenecek coinleri aramaktadır. Yazımızda sizlerle Binance girecek coinler 2022 yılında hangileri detaylı şekilde paylaşacağız. Coin yatırımı yapılırken birçok hususa dikkat edilmesi gerekiyor. Özellikle işlem hacimleri, arz sayısı ve ‘white paper’ gibi alanların dikkatlice incelenmesi tavsiye edilmektedir.

Kripto para birimlerine her geçen gün yenileri eklenmektedir. Yeni eklenen coinler yüksek para kazanma fırsatı sunduğu için popülerdir. Bu nedenle yatırımcılar bu tür altcoinlere oldukça fazla ilgi göstermektedir. Günümüzde Binance bu alanda en geniş seçenekleri sunan borsalardan birisidir. Aynı zamanda güvenilirliğini kanıtlamıştır. Çünkü Binance uzun yıllardır kesinti yaşamadan global olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Peki Binance girecek en yeni coinler hangiler?

Metahome (METAHOME)

Metaverse dünyası kripto para birimlerine birçok yeniliği beraberinde getirdi. MetaHome coin sayesinde sanal araziler satın alabilir ve aynı zamanda inşaat bile yapabilirsiniz. Binance girecek coinler 2022 yılında MetaHome gibi eşsiz varlıklar almamızı sağlıyor. Ayrıca MetaHome 3 boyutlu teknolojisi sayesinde satın aldığınız arazileri ve yaptığınız evleri sanal şekilde turlayabilir ve görebilirsiniz.

ARB Protocol (ARB)

Tam açılımı Arbitrage olan bu coin iki farklı piyasa arasındaki işlem hacimlerindeki farkı kullanarak enerjisini sağlar. Aynı zamanda ARB Protocol solana altyapısını kullanan bir kripto para birimidir. Binance listelenecek coinler arasında yer almış ve aktif olarak listelenmektedir. Ayrıca farklı kripto para borsalarında aktif şekilde listelenmiştir. Yatırımcılarını son 30 günlük grafikte %32 artarak oldukça sevindirmiştir. Kripto para borsalarındaki işlemler sürekli aktiftir. Bu nedenle ARB Protocol bu işlem hacimlerinden faydalanarak çalışmaktadır. Piyasalar arası farklar ve işlemleri inceleyen ARB, oldukça yüksek bir taleple listelenmiştir.

Kleva Protocol (KLEVA)

DeFi protokol olan KLEVA merkezi olmayan kripto para borsalarını kullanarak likidite katlarından yararlanmaktadır. Bu sayede borsalar için yükseltici bir rol oynamayı amaçlamaktadır. Kore borsasının en büyük şirketlerinden birisi olan WEMIX, bu kripto para biriminin kurucu ortaklarından biridir. Bu kripto para birimini özel yapan şeylerden birisi harika borç verme politikasıdır. Yatırımcılar ve işlemcileri bir araya getirmektedir. Bu sayede yatırımcılar pasif gelir elde ederken, çiftçilerde sermaye kazanarak işlem yapabilme şansı elde etmektedir.

PulseDogeCoin (PLSD)

Meme coinlerin değerlerini ve piyasasını yeniden tanımlamayı amaçlayan bir kripto para birimidir. Özellikle dünyanın en güçlü kripto para sahiplerine yönelik çalışmalar yapmaktadır. Bu nedenle PLSD Binance girecek coinler 2022içerisinde oldukça popülerdir. Aktif olarak birçok borsada listelenmiştir. Airdrop sistemiyle bazı sitelerde ödül olarak dağıtılmaktadır. 24 saatlik hacimler incelendiğinde günlük ortalama 1 milyon $ işlem hacmi bulunmaktadır. Token izleyici veya takip edici anlamlarıyla bilinmektedir. Çünkü diğer coinleri izleyerek ve işlem gerçekleştirerek ana amacını gerçekleştirmektedir.

Qatar World Cup (QATAR)

Pasif gelir elde etmenizi sağlayan harika bir kripto para birimidir. Özellikle dünya kupası trendini kullanarak piyasaya girmiştir. BTC yaptığınız tüm işlemlerde %5 olarak ödül veren bir sistemi bulunmaktadır. Ayrıca eşsiz coin yakma politikası nedeniyle fiyatını sürekli arttıracağını protokolünde söylemektedir. Ve kimsenin bu coinden %3’ten fazla arzı elinde tutmasına izin verilmez. Bu nedenle piyasaya yön verecek balinaların önüne geçilmiş olur. Binance listenelecek coinler listelerinde sürekli ismi geçmektedir. Yapılacak dünya kupası şampiyonası aynı zamanda reklam etkisi yaratmaktadır. Bilinilirlik olarak harika bir isme sahiptir.

Binance Girecek Coinler Nasıl Alınır?

1. Kendi Binance hesabınıza güvenilir tarayıcınızdan giriş bilgilerinizi kullanarak giriş yapın.
2. Anasayfada bulunan (Şimdi Satın Al) seçeneğine tıklayın.
3. Harcamak istediğiniz TRY miktarını girdiğinizde alabileceğiniz kripto miktarı otomatik olarak görünecektir.
4. Talimatları okuyun ve takip edin, daha sonrasında alışveriş bilgilerinizi ekleyin.
5. Kartınız veya hesabınız otomatik olarak sisteme eklenecektir.
6. Ödeme miktarını kontrol ettikten sonra doğrulayabilir ve işlemi tamamlayabilirsiniz.
7. Sonrasında satın aldığınız coin miktarı Binance hesabınızda otomatik olarak görünecektir.
Altcoin listelemelerini takip etmek ve yeni coinleri almak karlı olabiliyor. Bu nedenle günümüzde binlerce kullanıcı Binance cüzdanları aracılığıyla bu işlemleri gerçekleştiriyor. Bazı coinleri alabilmek için yüklediğiniz TRY miktarını farklı para birimlerine çevirmeniz ayrıca gerekebilir. Binance listenelecek coinler almak için aktif ve doğrulanmış bir Binance hesabınızın olması gerektiğini hatırlatalım.

 

Exit mobile version