Aydın Nazilli’de Ufo Görüntüleri Çekildi

Aydın’da Ufo Görüntüleri Çekildi Aydın Nazilli’de Ufo. Aydın Nazilli’de ufo görüldü halk şok oldu. Aydın’da uçan bir cisim görüldü.

Aydın ilinin Nazilli ilçesinde bir adam sabaha karşı Ufo olduğunu düşündüğü havada bir ışık huzmesi gördü. Telefonunu çıkarak fotoğrafını çeken adam ışığın ufo olduğunu iddia etti. O adam açıklamasında uzun bir süre şoktan çıkamadığını ve o gece gözüne uyku girmediğini dile getirdi. Aydın Nazilli’de ufo görüldü mü haberi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Aydın’da ufo görüntüleri şaşırttı.

Nazilli’de Şirinevler’de yaşayan 21 yaşındaki Cem Kocaman sabah namazını kılmak için kalktığını ve evinin balkonundan dışarı baktığında havada süzülen bir ışığın olduğunu belirtti. Karşısında gördüğü ışıklı cisim sebebi ile çok şaşırdığını dile getiren Cem Kocaman ışığın ufo olduğunu iddia ederek cep telefonu ile kayıt etti.

Işık huzmesini telefonu ile kaydeden genç adam korktuğunu ve gözüne uyku girmediğini belirtti. Görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak gizemli cisim hakkında merak uyandıran genç adam cismin daha önce gördüğü hiçbir şeye benzemediğini söyledi. Cem Kocaman yaptığı açıklamada 21 yaşında olduğunu, Nazilli’de yaşadığını söyledi. Geçen gün sabah beş buçuk gibi balkona çıktığını söyleyen genç güneş enerjisi panelinin üzerinde uçan bir daire olduğunu gördüğünü ve telefonu ile çektiğini söyledi. Uçan dairenin değişik renkler saçtığını ve panikleyerek içeri girdiğini ifade eden genç adam yaklaşık bir saat sonra geri geldiğini ama cismin uzaklaştığını gördüğünü dile getirdi. İlk kez böyle bir şey gördüğünü belirtti. Değişik renkler saçtığını da tekrarladı.

Cem Kocaman açıklamasına “Sonra gök gürüldemeye başladı ve hafif bir yağmur başladı. Bir saat sonra geri geldim ama daire yoktu.” ifadelerine yer verdi. Aydın Nazilli’de yaşanan ufo olayı gündem oldu. Görüntülerde ise uçan bir cismin ışıklı hali dikkat çekiyor. Fakat uzmanlardan konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Nazilli’de gerçekten ufo var mıydı merak ediliyor. Halkın araştırmaya başladığı olay hakkında bir açıklama yapılmadı.

Exit mobile version