Ahu Yağtu setlere ne zaman dönecek?

Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, Kadın dizisindeki etkili oyunculuğunun ardından dizilere bir süre ara verdi. Kardeşlerim dizisinde Suzan rolüyle yeniden izleyici karşısına çıkan oyuncu aynı zamanda rolünden de ayrılıyor.

Tecrübeli oyuncuların hikayeye katkısı genç isimlerle birlikte milyonların dizi sevgisini de beraberinde getirdi.

Akif karakteri ile tutkulu bir ilişkisi olan ve pek çok zorlu olayın üstesinden gelmesini bilen Suzan karakterinde de Ahu Yağtu yer almaktaydı. Yağtu, Akif ve Suzan’ın ilişkisini şöyle yorumladı:

“Aslında aralarında büyük bir tutku var. Bu açıdan birbirlerini çok iyi tamamladıklarını düşünüyorum. Akif’e ne kadar kötülük yapmış olursa olsun ondan vazgeçemiyor çünkü onu bir nevi kahraman olarak görüyor. Ama bundan sonra ne olur bilmiyorum.”

Akif ve Nebahat’ın boşanması ile Suzan’ın karakter değişimi de dikkat çekiyor. Seyirci zaman zaman Suzan’ın Akif’e karşı duygularını anlamakta zorluk çekiyor diyebiliriz.

Akif kötü bir insan rolünde ve Suzan ile birbirini tamamlayan yönleri var. Aslında Suzan, Akif’in kötü yönünü görüyor ama bir türlü ondan ayrılamıyor.

Ahu Yağtu’ya göre bunun nedeni Akif’i bir yandan da kahraman olarak görmesi… Bu durum aslında gerçek hayatta da örneklendirebileceğimiz kadar var…

Erkek şiddetine maruz kalan, kötülük görse de vazgeçemedikleri pek çok kadının hikayesi aslında Kardeşlerim dizisinde Suzan ve Akif’in ilişkisi üzerinden anlatılıyor.

Ahu Yağtu Kimdir?

11 Temmuz 1978’de İzmir’de doğdu.

Çocukluğu Karşıyaka’da geçmiştir. Anne babası o küçükken ayrılmıştır. Sanat okulundan mezun olan Ahu Yağtu, kariyer hayatı için farklı atılımlarda bulunmuştur. 14 yaşında model olmaya karar verince İzmir’den İstanbul’a taşınmıştır.

Kariyerine 1993 yılında model olarak başlamış; zaman içinde oyunculuktan moda editörlüğüne ve stil danışmanına kadar birçok işi kariyerine eklemiştir. Bir süre Bir Bizi İzliyor adlı yarışma programına ev sahipliği yapmış ve birçok reklamda yer almıştır.

90-60-90 2001, Kampusistan-2003- Savcının Karısı-2005, 29-30-2006, Komiser Nevzat-2007, Kavak Yelleri-2007, Aşk ve Ceza-2010. 2010 yılında Bir Avuç Deniz filminde rol aldı.

İstanbul Bebek’te Second Chance adında bir vintage butiği var. Podyum hayatına aktif olarak devam eden Ahu Yağtu, Türkiye’nin sayılı en iyi modellerinden biri. Aynı zamanda stil danışmanı ve moda tasarımcısı olarak çalışıyor.

Özel Hayatı

1. Evlilik: 2000 yılında 22 yaşında Kenkat Doğan Akçura ile evlendi. 5 yıl sonra boşandılar.
2. Evlilik: Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz, 10 Mart 2012 tarihinde Pera Palas Otel’de dünyaevine girdi. Balayı için Dubai’ye gittiler. Evlenmeden önce 4.5 aylık hamile olan Ahu Yağtu, çocukları doğduğunda adını Kemal olmasına karar verdi.

Rol aldığı filmler:

2011 – Bir avuç deniz

Oynadığı diziler:

2001 – 90 60 90 Sezon 1
2003 – Kampüsistan
2005 – Savcının eşi
2006 – 29-30
2011 – Sevgili Baba
2007 – Komiser Nevzat 1. Sezon
2007 – Kavak Yelleri
2011 – Aşk ve Ceza 2. Sezon

Cem Yılmaz kimdir?

Sinema oyuncusu, yönetmen, karikatürist ve komedyen. Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973’te İstanbul Kocamustafapaşa’da doğdu. Aslen Sivaslıdır. Lise eğitimini Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde tamamladı .Mizah dergisi Leman Magazine’de karikatürler üzerine çalışmaya başlayınca Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nde temel eğitimine devam etti.
Ağustos 1995’te Leman Kültür’de ilk stand-up gösterisini yaptı. Aynı yılın Aralık ayında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne aldı ve 2001 yılı sonuna kadar 1200’ün üzerinde performans sergiledi. Neredeyse tüm gösterileri tükendi ve Türkiye, Avrupa ve Amerika’da da sahnelendi.

Leman Dergisi’nde yayınlanan çalışmalarını “Karikatürler” adlı kitabında yayımladı. İlk sinema deneyimi 1998 yılında Ömer Vargı’nın yönettiği Her Şey Güzel Olacak filminde Mazhar Alanson’la başrolü paylaşmasıyla geldi. Film, Türkiye ve Avrupa’da yaklaşık olarak 1 milyon 800 bin kişi tarafından izlendi.
Reklam dünyasında adından söz ettiren sanatçı, “Panasonic” reklamlarının radyo spotlarıyla iki yıl üst üste Kristal Elma Ödülü’nü aldı. Radyo spotlarının yanı sıra Panasonic, Mavi Jeans, Telsim, Doritos, Opet ve Türk Telekom gibi markaların reklamlarında yer aldı. Çalıştığı her reklam gündem olmayı başardı. Gösterileri 2000 yılında Star TV tarafından yayınlandı ve “Şov” olarak pazarlandı.

Exit mobile version