Güncel

Azerbaycanlı talebeler Ata’nın huzurunda

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde eğitim gören Manisa Azerbaycanlı Öğrenci Topluluğu (MANAT), Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları üyeleri, MCBÜ Uluslararası Diplomasi ve AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Üniversite Birimi Başkanlığı Öğrenci Toplulukları öncülüğünde düzenlenen etkinlikle Anıtkabir’i ziyaret etti. yaptı.

MANİSA (İGFA) – Azerbaycanlı öğrenciler, Anıtkabir ziyaretinin ardından, mezarı Ankara’da bulunan Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucu Cumhurbaşkanı Mehmet Emin Resulzade’nin kabrini de ziyaret ederek, kendisini dualarla andı.

Gurur verici bir ziyaret olduğunu belirten MANAT yönetim kurulu üyesi Peyman Feyyazoğlu, “Sadece Türk dünyasının değil tüm dünyanın saygı duyduğu büyük liderin kabrini ziyaret ettik ve kendisini dualarla antık. Daha sonra dünyanın ilk demokratik Türkiye Cumhuriyeti Azerbaycan’ın kurucusu Mehmet Emin Resulzade’yi mezarı başında dualarla antık. “Ruhları şad olsun” dedi.

MANAT Temsilcisi Fatih Solmaz da böyle bir ziyaretin gerçekleşmesine öncülük eden Uluslararası Diplomasi Camiası’na, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı’na, emeği geçen öğrenci gruplarına, üniversite yönetimine ve katılan öğrencilere teşekkür etti.

Başa dön tuşu