Güncel

Kayseri Büykşehir’den nefes kesen organizasyon

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde spor faaliyetlerini yürüten Spor A.Ş. 2023 Hasan Sarol Sezonu Atlı Cirit 1. Lig D Grubu Müsabakalarına ev sahipliği yaptı. 2 şehirden 4 takım ve 60 sporcunun katıldığı yarışma nefesleri kesti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Başkan Dr. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Memduh Büyükkılıç yönetiminde kente kazandırdığı yüksek standartlı, tam donanımlı tesisleriyle ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yaparak, bu yılki başarılarına yakışır yeni organizasyonlarla kenti sporun merkezi haline getirmeye devam ediyor. ‘2024 Avrupa Spor Şehri’ unvanını kazandı.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. 2023 Hasan Sarol Sezonu Atlı Cirit 1. Lig D Grubu Müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

Büyükşehir Belediyesi’nin ata sporlarını Kayseri’ye kazandırarak hayata kazandırdığı Geleneksel Sporlar Binicilik ve Atlı Okçuluk Tesisleri’nde 10-12 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında düzenlenen 2023 Hasan Sarol Cirit 1. Lig D Grubu Müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Dünya Etnospor Konfederasyonu ve Türkiye Geleneksel Binicilik Sporları Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen müsabakaları da Kayserili sporseverler ilgiyle takip etti.

Erzurum ve Uşak illerinden 4 takımdan 60 sporcunun katıldığı yarışma sonucunda 1 Eylül Binicilik Spor Kulübü birinci, Dadaş Binicilik Spor Kulübü ikinci, Akıncılar Binicilik Spor Kulübü üçüncü ve Eşme 3 Eylül Binicilik Spor Kulübü birinci oldu. dördüncü.

Başa dön tuşu