Güncel

Manisalı üreticilere Büyükşehir desteği Saruhanlı’da sürdü

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hasat döneminde üreticilerin kullanımı için dağıtımına başladığı koruyucu ekipmanlar, Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen, Heybeli ve Alibeyli İlçelerindeki üreticilere de teslim edildi.

MANİSA (İGFA) – Manisa’da tarımın artması ve gelişmesi için kırsal kalkınmaya ve üreticilere destek vermeye devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticilerin güvenli bir şekilde hasat yapabilmesi için Saruhanlı ilçesinde koruyucu ekipman dağıtımlarına devam etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Köy Hizmetleri Daire Başkanı Yılmaz Usta ile birlikte Saruhanlı ilçesinin Büyükbelen, Heybeli ve Alibeyli mahallelerinde zeytin hasadında çalışan üreticileri ziyaret ederek koruyucu ekipmanlarını teslim etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, hasat yapan çiftçileri tarlalarında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Öztozlu ve beraberindeki heyet, kendisine kolaylıklar dileyerek verimli bir hasat diledi, plastik sepet, bez çanta, eldiven, şapka, bere, maske, yağmurluk ve gözlükten oluşan koruyucu malzeme dağıttı. Zeytin hasadında üreticilere. Heybeli İlçe Muhtarı Mehmet Çiftçi ve Büyükbelen İlçe Muhtarı Ethem İşler’in de eşlik ettiği ziyaretlerde üreticiler, verilen destekten dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Başa dön tuşu