Güncel

Kadın Futbol Süper Ligi’nde derbi heyecanı

Petrol Ofisi’nin isim ve forma sponsoru olarak iki yıldır desteklediği Galatasaray ve F.Bahçe kadın futbol takımları, 12 Kasım Pazar günü karşı karşıya gelecek.

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye’nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi’nin yoldaşları Galatasaray Petrol Ofisi ve Fenerbahce Petrol Ofisi kadın futbol takımları, çekişmeli geçmesi beklenen Cumhuriyet’in 2. yüzyılının ilk derbisinde karşı karşıya gelecek. Rekabetin üst düzeyde olacağı ve ligin zirvesini ilgilendiren derbi maçı, 12 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayacak ve GS TV kanalından izlenebilecek.

Petrol Ofisi Grup CMO’su Sinan Seha Türkseven, her iki takıma da başarılar dileyerek, “Galatasaray ve Fenerbahce kadın futbol takımlarına iki yıldır isim ve forma sponsoru olarak destek vermekten gurur duyuyoruz. Bu iki büyük takımın sahada mücadelesini şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum ve tüm oyunculara başarılar diliyorum. Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki bu derbi karşılaşmanın, Türkiye’de kadın futbolunun artan kalitesini ve popülaritesini desteklemek için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle herkesi tribünleri doldurarak veya bu maçı ekrandan izleyerek sahada kadın mücadelesine destek vermeye davet ediyorum.” söz konusu

Nefes kesen derbi öncesi 10. haftanın başında her iki takımın da 24 puanı bulunuyor. Fenerbahçe Petrol Ofisi, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET’in 1 puan gerisinde 2. sırada yer alırken, Galatasaray Petrol Ofisi ise 24 puanla 3. sırada yer alıyor. 9. hafta sonunda her iki takımın da sadece 1 mağlubiyeti bulunuyor. Ligde Ankara FOMGET ile birlikte en az gol yiyen takım olarak öne çıkan Fenerbahçe Petrol Ofisi, şu ana kadar 21 gol atarken, sadece 3 gol yedi. Galatasaray Petrol Ofisi ise 9 hafta sonunda 22 gol atarken, 5 gol yedi.
Fenerbahçe Petrol Ofisi’nin milli futbolcusu Yağmur Uraz, 10 golle en golcüler listesinde 2. sırada yer alırken, Galatasaray Petrol Ofisi’nin en golcü futbolcusu Ebru Topçu ise 7 golle en golcüler listesinde 4. sırada yer aldı.

Başa dön tuşu