Güncel

Şahinkaya gençliğinden Ata’ya saygı

Şahinkayalı öğrenciler, 9 Kasım 21.05’ten 10 Kasım 09.05’e kadar 12 saat boyunca “Ata’ya Saygı” nöbeti tutarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve minnetle andılar.

BURSA (IGFA) – Atamızın vefatının 85. yıl dönümünde Şahinkayalı öğrenciler Bursa’da Ata Saygı Nöbeti düzenledi. Şahinkaya Akademi, Hexagon ve Skola Kampüsü öğrencilerinin yanı sıra veli ve öğretmenlerin de katıldığı “Ataya Saygı Nöbeti”, 9 Kasım akşamı saat 21.05’te saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Akademi Kampüs Okul Başkanı Fuat Başak’ın açılış konuşmasıyla başlayan törende ilk nöbeti Şahinkaya Eğitim Kurumları Onursal Başkanı Rasim Şahinkaya, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dilay Şahinkaya ve Bursa Gaziler Derneği üyeleri yaptı. 12 saat boyunca Atatürk büstü önünde meşalelerle 10 dakika süren Ata Saygı Nöbeti, Şahinkaya Eğitim Kurumları Onursal Başkanı Rasim Şahinkaya ve Seva Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan’ın anma töreniyle 10 Kasım sabahı saat 09.05’te sona erdi. Şahinkaya.

EN ZOR GECE

Şahinkaya’da uzun yıllardan beri Ata Saygı Nöbeti düzenlendiğini belirten Dilay Şahinkaya, şunları söyledi: “Tanıdığımız, özlediğimiz, hatta hiç göremeden yaşadığımız Atamızı 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. vefatından. Atatürk, Cumhuriyetin 15. yıl dönümü kutlamalarına bile katılamadığı o gün, pencereye yaklaşarak, kendisini görmek isteyen Kuleli Askeri Lisesi öğrencileri için, önünden geçen vapurdan Türk gençlerini selamladı. Dolmabahçe Sarayı. “Türk gençliğine bayramı, bayrağı, milleti ve vatanı armağan eden Atatürk’ün en zor gecesini yeniden yaşayarak bu geceyi daha da yüceltiyoruz” dedi.

Başa dön tuşu