Güncel

Kayseri protokolünden Atatürk Evi’ne ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına katıldı, Atatürk Evi’ni ziyaret ederek sergiyi gezdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Kayseri’de de tören ve etkinliklerle anıldı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve il protokolü ile birlikte 85. Yıl kutlamaları nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün miniklerin bugüne özel düzenlediği gösteriyi ilgiyle izleyen Vali Çiçek ve Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kayseri Olgunlaştırma Enstitüsü’nün düzenlediği sergiyi de ziyaret etti.

ATATÜRK EVİ ZİYARETİ

Vali Çiçek ve Belediye Başkanı Büyükkılıç, Atatürk Evi’ni ziyaret ederek orada gençler ve vatandaşlarla buluştu. Protokol ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sedef Kakma Sanatçısı Sedat Erdem’in birbirinden güzel eserlerinin yer aldığı Atatürk Evi’ndeki sergiyi de ziyaret etti.

Başa dön tuşu