Güncel

Ulaşımda desteğe davullu kutlama

Minibüsleri ücretsiz kullananlara Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenen kişi başı 3 lira olan destek, kişi başı 10 liraya çıkarıldı. Dolmuş esnafı kararı Büyükşehir Belediyesi önünde davul ve zurnalarla kutladı.

ORDU (İGFA) – Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Özel Halk Otobüsleri esnafına destek müjdesi verdi. Minibüsleri ücretsiz kullananlara Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenen kişi başı 3 lira olan destek, kişi başı 10 liraya çıkarıldı. Dolmuş esnafı kararı Büyükşehir Belediyesi önünde davul ve zurnalarla kutladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısında Başkan Güler, toplu ulaşım üzerindeki sosyal ve ekonomik baskının ortadan kaldırılması, seyahat memnuniyeti ve konforunun artırılması amacıyla yeni bir karar alındığını duyurdu. Başkan Güler, özellikle toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik ücretsiz yolculuk desteğini kişi başı 3 TL’den 10 TL’ye çıkardıklarını açıkladı.

DAVUL ZURNA’YI KUTLADILAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Özel Halk Otobüsü şoförleri, bu müjdeli haberin ardından davul ve kornalarla Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek kutlama yaptı. Heyecanı gören Başkan Güler, esnafın yanına gelerek sevinçlerini paylaştı. Özel Halk Otobüsü şoförleri, Başkan Güler’e çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.

“HERKESE HAYIRLI OLSUN”

Verilen desteğin herkese hayırlı olmasını dileyen Başkan Güler, “Hizmetinizi huzur içinde yapın, insanlarımız huzur içinde yaşasın. Engellilerimiz ve 65 yaş üstü vatandaşlarımız hepimizin canıdır. Sen de öylesin. “Hepinize iyi şanslar” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bu kararla Ordu’da toplam 219 araç için aylık ortalama 12 bin 147 TL ödeme yapılacak.

Başa dön tuşu