Güncel

TOFAŞ, Anadolu Efes’e konuk oluyor

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 7. haftasında Anadolu Efes ile deplasmanda karşılaşacak. 11 Kasım Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 18.00’de başlayacak ve beIN Sports News üzerinden şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

BURSA (İGFA) – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasında TOFAŞ, Anadolu Efes’i deplasmanda konuk edecek. Ligde son 6 haftada 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Mavi Yeşilliler, İstanbul deplasmanında kazanarak geri dönüş yapmayı planlarken, Bursa ekibinde bu maç öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor.

Ligde 5 galibiyet, 1 mağlubiyet alan ve zirveyi Fenerbahçe Beko ile paylaşan Erdem Can yönetimindeki Anadolu Efes, 9 Kasım Perşembe günü oynanan Euroleague karşılaşmasında evinde Zalgiris Kaunas’ı 86-82 mağlup etti.

11 Kasım Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. BeIN Sports 5 ve BeIN Sports Haber’den canlı yayınlanacak karşılaşmayı hakem üçlüsü Mehmet Karabilecen, Ayşe Nur Yazıcıoğlu, Umut Özgün Ergün yönetecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu maçın ardından ligdeki bir sonraki maçını 18 Kasım Cumartesi günü saat 15.30’da Türk Telekom’a karşı oynayacak. Mavi Yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 14 Kasım Salı günü saat 22.30’da UCAM Murcia ile karşılaşacak.

Başa dön tuşu