Güncel

KTO Başkanı’ndan 10 Kasım mesajı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, mesajında ​​şunları söyledi: “Bağımsızlığımızın mimarisi olan Atatürk vizyonu, her zaman yol göstericimiz olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Onun emanetlerini sonsuza kadar koruyacağız. “Ulu Önderimizi aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde rahmetle, özlemle, minnetle, saygı ve minnetle anıyorum.” söz konusu. İfadelerini kullandı.

KTO Başkanı Gülsoy mesajını şöyle sürdürdü; “Bize özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onurunu veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her zaman sevgi ve özlemle anacağız. Atamızı andığımız bu günde, onun ilkeleriyle belirlediği hedefe doğru azim ve kararlılıkla aldığımız kutsal emaneti gelecek nesillere taşıyacağız. ‘Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak.’ Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerine cevaben, bugün her türlü kirli oyuna rağmen birleşmeyi başarmış bir milletin mirasçıları olarak Cumhuriyetin kazanımlarına ve değerlerine sahip çıkmalı, tüm gücümüzle çalışmalıyız. sonsuza dek hayatta kalmasını sağlayacak güç.

Atatürk’ün ve aziz atalarımızın mirası olan laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak sonsuza kadar koruyup kollayacağız. Bu tarihten kaynaklanan sorumluluğumuz gelecek nesillere karşı en büyük görevimizdir. Türk iş dünyası olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını ilelebet sürdürebilmesi için ekonomik bağımsızlığını koruması gerektiği bilinciyle hareket edecek ve bu prensip doğrultusunda çaba göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk bağımsızlık mücadelesinin büyük önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarımızı ve vatanları uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. vatan; Seni minnetle, şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyorum. Tanrı ruhunu dinlendirsin.”

Başa dön tuşu