Güncel

ULUTEK firması endüstriyel yapay görme teknolojisi

Endüstriyel yapay görme teknolojileri alanında faaliyet gösteren Event Gates, ULUTEK Teknopark’ın avantajlarıyla hizmet yelpazesini genişletti.

BURSA (İGFA) – ULUTEK Teknopark şirketlerinden biri olan Event Gates, tamamen endüstriyel ortamlardan toplanan verilerle oluşturulan yapay zeka modelleri ile iş güvenliği çözümlerinde dünya çapında endüstriyel yapay görme ürünleri tedarikçisi olma hedefine doğru ilerlemektedir.

Event Gates Kurucu Ortağı Funda Ergin, yapay zeka ile emniyet çözümleri yaratmak üzere yola çıktıklarını belirterek, “Yapay zekamız, geleneksel makine emniyeti ürünleriyle çözülemeyen sorunları çözmemize olanak sağlıyor. Fabrikalarımızı tüm çalışanlar için güvenli hale getirmenin görevimiz olduğunu her fırsatta belirtiyoruz. Sahip olduğumuz teknolojiyle sektörün sorunlarına cevap verebildiğimizi gördük. “Fabrikalarda geçirdiğimiz uzun Ar-Ge süreçlerinin sonunda Safety AI ve Quality AI ürünlerimizle lider endüstriyel makine görme şirketi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” söz konusu. 10 yıl içerisinde sektörde göz kontrolüne dayalı yapılan pek çok işin yapay zeka ile yapılacağı vizyonuyla hareket ettiklerini belirten Ergin, “Dünya çapında endüstriyel tedarikçi olma hedefiyle çalışıyoruz. yapay görme ürünleri. Müşterilerimizin bakım ve teknoloji ekiplerinin kurulum ve devreye alabileceği ürünler geliştirmeyi ve maliyet avantajıyla hızla büyümeyi planlıyoruz. “Bu hedeflere ulaşmak için ürün geliştirme ekiplerimiz yoğun Ar-Ge faaliyetleri yürütürken aynı zamanda standardizasyon çalışmalarında yer alarak yapay zekanın düzenlenmesine de katkıda bulunuyoruz.” dedi.

ULUTEK Teknopark’ta yer almanın avantajlarına değinen Ergin, ULUTEK Teknopark’ta bulunmaları sayesinde hem müşterilerimize hem de eğitimli insan gücüne yakın olduklarını belirterek, “Türk sanayisinin büyük bir kısmına karayoluyla 3 saat uzaklıktayız. Bursa’nın merkezi konumu yeni yapılan köprü ve otoyollarla ön plana çıkıyor. Öte yandan ULUTEK’in diğer sivil toplum ve kamu kuruluşlarıyla kurduğu iyi ilişkiler sayesinde birçok bağlantıya rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Reel ekonomi içinde sektörü bilen, anlayan bir teknoparkta yer almak büyük bir avantaj” dedi.

Başa dön tuşu