Güncel

Büşra Pekin anne oldu!

Televizyonun ve beyazperdenin en sevilen oyuncusu Büşra Pekin anne oldu! Hayat verdiği her karakterle seyircinin gönlünü kazanan Büşra Pekin, ‘Başkan’ filminde ilk kez 3 çocuklu bir anneyi canlandırıyor.

İSTANBUL (İGFA)- Ulaş Bahadır’ın yazıp yönettiği, yapımcılığını A Time Medya / Hale Algan ve Lale Algan’ın üstlendiği ‘Cumhurbaşkan’, sıcak ve samimi hikayesiyle ilk dakikalarından itibaren izleyiciyi içine çekecek.

Sezonun dikkat çeken yapımlarından biri olan ‘Başkan’, dikkat çeken dev oyuncu kadrosuyla sinemaseverlerin uzun süredir beklediği bol kahkaha atabilecekleri leziz bir komedi ihtiyacını karşılayacak.

5 Ocak 2024’te vizyona girecek ‘Cumhurbaşkan’ filminde Necip Memili’nin eşi Sakine ile beyazperdede yer alacak olan Büşra Pekin, şunları söyledi: “İlk kez bir filmde çocuk sahibi oluyorum. Çok yetenekli üç çocuğun olduğu pek çok sahneden büyük keyif aldım. Enerjileri tamamen farklıdır. Oynadığım karakter Sakine, kocasına aşık, üç akıllı çocuğu olan gerçek bir Anadolu kadınıdır. “Annelik benim çok keyif aldığım ve keyif aldığım bir iş oldu” dedi.

Başrollerinde Necip Memili, Büşra Pekin, Diren Polatoğulları, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Bülent Çolak, Sinan Demirel ve Salih Kalyon’un yer aldığı filmde Muttalip Müjdeci, Sadık Gürbüz, Gürberk Polat, Sercan Batık, Gözde Kaya da rol alıyor. , Nil Eray, Ataberk Tufan, Pamir Kurt, İbrahim Yıldırım, Fatih Yücebağ, Cavit Özer, Sevcan Aldatmaz ve Yunus Emre Orhan da muhteşem performanslarıyla yer alıyor.

Başa dön tuşu