Güncel

GİGDER’te Tekçe dönemi

Kısa adı Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Birliği olarak değiştirilen GİGDER’de gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurul’da, başkanlığını Bayram Tekçe, kurucu başkan Faruk Akbal’dan devraldı.

İSTANBUL (İGFA) – GİGDER’in seçimli ikinci olağan genel kurulunda Bayram Tekçe yeni dönem başkanı oldu.

Başkan Tekçe, yeni döneme güçlü bir yönetim kadrosuyla hazır olduklarını belirtti.

Gayrimenkul ihracat ekosisteminin oluşturulması için gerekli hukuki altyapının hazırlanmasına yönelik adımlar atacaklarını kaydeden Başkan Tekçe, “Ülkemizde yatırım yoluyla konutun (RBI) geliştirilmesi için görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Yabancıya konut satışında zor bir dönemden geçiyoruz. Atalarımız 100 yıl önce daha zor işleri başardılar. Doğru stratejiyle güzel ülkemize doğrudan yatırım kazandırmayı hızlandıracağız ve sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkelerdeki ortalama doğrudan yatırımların yüzde 46’sını gayrimenkul yatırımları oluşturuyor. “Ülkemize daha fazla katkı sağlayacağız” dedi.

Bayram Tekçe başkanlığındaki Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtma Derneği’nin yeni yönetiminde başkan yardımcılıklarına Ahmet Talat Karasu, Ahmet Kasım Değerli ve Abdüssamet Bahadır seçildi; Abdullah Alhamad, Anıl Övençoğlu, Fatih Ergüven, Hakan Bucak, İsmail Altın, Ufuk Tetik ve Vedat Arslan üye olarak görev yaptı.

Başa dön tuşu