Güncel

İl Ormanı’nda bungalov tatiline Sakarya güvencesi

Sakarya’da yeşilin her tonunu barındıran İl Orman Tabiat Parkı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 bungalov inşa edildi. Bungalovlar misafirlerine keyifli ve konforlu bir hizmet sunacak.

SAKARYA (İGFA) – Tarım ve spor alanında önde gelen şehirlerden biri olan Sakarya, yeşil alanları, yaylaları, gölleri, plajları ve eşsiz doğa harikalarıyla hem şehrin hem de ülkenin turizm potansiyeline katkı sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı katkılara bir yenisi daha eklendi. İl Orman Tabiat Parkı’nda doğanın yapısına uygun olarak bungalovlar inşa edildi.

Yeşilin her tonunu barındıran Sakarya’da Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna alınan İl Orman Tabiat Parkı, şehrin en popüler sosyal tesislerinden biri haline geldi. Vakit geçirme alanları, piknik alanları ve tesisleriyle tamamen yenilenen tabiat parkında doğanın yapısına uygun 10 adet bungalov inşa edildi. Orman içerisine inşa edilen bungalovlar, iç ve dış tasarımının yanı sıra peyzaj alanlarıyla da keyifli bir tatil için konforlu alanlar yaratıldı. Son zamanların en çok tercih edilen turizm konsepti olan bungalovlar, çok yakında Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle kaliteli ve keyifli bir tatil için misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Başa dön tuşu