Güncel

10 Kasım’a özel 2 dev program

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünde 2 özel anma programı düzenleyecek. Büyük Türkiye Orkestrası, 10 Kasım’da “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseriyle Denizlililerle buluşacak.

DENİZLİ (İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle 2 özel program düzenleyecek. Cumhuriyetin 100’üncü yılını pek çok etkinlik ve programla coşkuyla kutlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yılını da unutmadı. Bu kapsamda sanatsal yönetmenliğini ve düzenlemesini Tarkan Erkan’ın üstlendiği Büyük Türkiye Orkestrası, 10 Kasım Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseriyle Denizlililerle buluşacak. 20.00. Türkiye’de müzik kültürleri; Etnik, Türk Sanat Müziği, yöresel türküler, pop, rock, marş ve halk oyunları müziklerini potpuri şeklinde seslendiren Büyük Türkiye Orkestrası, bu kez Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği şarkıları Denizli halkının beğenisine sunacak. .

Büyükşehir Konservatuarı’ndan Atatürk’ü Anma Özel Konseri

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Ulu Önder’in vefatının 85. yıl dönümünde anma programı düzenleyecek. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek program, 9 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından verilecek konserde Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirilecek. Türk Sanat Müziği Koro Şefi Ahmet Nuri Çağdaş. Anma programlarına tüm Denizlililerin davet edildiği belirtildi.

Başkan Zolan’dan davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her zaman minnet, şükran ve saygıyla andıklarını belirtti. Ulu Önder Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünde düzenleyecekleri anma programlarına tüm hemşerilerini davet eden Başkan Zolan, şunları söyledi: Atatürk’ümüz aramızdan ayrıldı. Bu iki güzel programa tüm hemşehrilerimi davet ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına ve bu vatan için kanlarını, canlarını veren tüm kahramanlarımıza şükran ve şükranlarımı sunuyorum.”

Başa dön tuşu