Güncel

KAYMEK’ten üçüncüsü kitap okuma yarışması

Faaliyetlerini Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yürüten Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), “Kitap Seç, Oku, Yarış, Kazan” sloganıyla 3. KAYMEK Kitap Okuma Yarışması’nı düzenliyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
11 kütüphanesiyle kitapseverlere hizmet veren Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Dr. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kitap okumayı teşvik etmek amacıyla düzenlediği kitap okuma yarışmalarına da yenileriyle devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, bireylerin düşünce ve ifade dünyalarını zenginleştirmenin yanı sıra geleneksel yarışmalarla kitap okumayı teşvik etmeyi amaçlayan “Kitap Seç, Oku, Yarış, Kazan” yarışmasının 3’üncüsünü düzenliyor.

İKİ KİTAPLA TOPLAM 24 BİN TL ÖDÜLÜ

KAYMEK’in kitap okuma yarışmasında kitapseverler, Nazan Bekiroğlu’nun Yusuf, Züleyha ve Tagrik Buğra’nın Osmancık kitaplarından birini veya ikisini birden seçerek yarışmaya katılabilecek. Her kitap için ayrı ödüllerin verileceği yarışma için son başvuru tarihi 10 Aralık Pazar. Yarışma sonuçlarına göre birinciye 6 bin TL, ikinciye 4 bin TL ödül verilecek. TL ve üçüncü olanlara kitap başına 2 bin TL ödül verilirken, 5 kişiye de mansiyon olarak termos kupa verilecek.

Kitapseverler 0352 231 80 31 numaralı telefonu arayarak kitap okuma yarışması hakkında detaylı bilgi alabilir ve kayıt olmak için www.kaymekyarisma.com adresini ziyaret edebilirler.

Başa dön tuşu