Güncel

Kayseri Kocasinan hizmet için çalışıyor

Kayseri Kocasinan Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Çolakbayrakdar; “Daha güzel bir Kocasinan için, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Kasım ayı Meclis Toplantısında gündemde yer alan toplam 20 madde görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısında Mimarsinan, Yemliha, Argıncık, Kuşçu, Yazır, Şeker, Yeni Mahalle, Yunusemre, Cırgalan, Yeşil Mahallesi’ndeki imar planı maddeleri görüşüldü. Toplantının bir diğer gündem maddesi olan Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü Derneği’ne nakdi yardım talepleri de oylamaya sunuldu. Bir kez daha sosyal sorumluluk örneği sergileyen Kocasinan Belediye Meclisi’nde engellilere yönelik nakdi yardım konusu oybirliğiyle kabul edildi.

SÜMER’İN ADI YAŞATILACAK’

Toplantıda Sümer Mahalle Muhtarının mahalle isim değişikliği talebi de görüşüldü. ‘Sümer’ isminin yaşatılması amacıyla Yeni Mahalle’nin adının ‘Sümer Yeni Mahalle’ olarak değiştirilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

Toplantı, Belediye Başkanı Çolakbayrakdar’ın, meclis toplantısında alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilemesiyle sona erdi.

Başa dön tuşu