Güncel

Hamilelik Okulu’ndan 12 yılda 2.264 mezun

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projesi “Ailemi Seviyorum” kapsamında düzenlenen Sağlıklı Evlilik Okulu ve Gebelik Okulu, 12 yılda 2.264 mezun verdi. Türkiye’ye örnek olan projenin mezunlarıyla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, “Siz mutlu, aileniz mutlu oldukça ülkemiz de mutlu ve güçlü olacaktır.”

DENİZLİ (İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Ocak 2012’de hayata geçirdiği Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlenen Sağlıklı Evlilik Okulu ve Gebelik Okulu mezunları, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile buluştu. Beyaz İnci Düğün Salonu’nda düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Evlilik Okulu ve Hamile Okulu’ndan mezun olduktan sonra evlenen veya ebeveyn olan çiftler ve çocukları katıldı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, altyapıdan üst yapıya, spor alanlarından parklara, ulaşım yatırımlarından kültür merkezlerine kadar birçok yatırım yaptıklarını anlatarak, ihtiyaçlar doğrultusunda gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Bugün Denizli’nin öne çıktığına dikkat çeken Başkan Zolan, “Beni en çok mutlu eden şeylerden biri de sizlerle birlikte yürüttüğümüz Evlilik Okulu ve Gebelik Okulu oldu. “Bu projeleri sizlerle birlikte hayata geçirmek büyük mutluluktu” dedi. Türk toplumunun en büyük avantajı ve gücünün aile yapısı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Güçlü bir aile kurmak ve geleceğe daha güvenle bakmak için sizlerle çok özel bir proje yürütüyoruz.”

Vatandaşlardan projeye yoğun ilgi

Söz konusu projenin başarıya ulaşmasının en önemli nedenlerinden birinin vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi olduğunu belirten Başkan Zolan, konuşmasına şöyle devam etti: “Siz olmasaydınız bu tür projeleri yapamaz, bu tür işbirliklerini gerçekleştiremezdik. Duam eşiniz ve çocuklarınızla mutlu, sağlıklı bir yaşam sürmenizdir. Yarınınız bugünden daha güzel olsun. Siz mutlu olduğunuz, aileniz mutlu olduğu sürece ülkemiz de mutlu ve güçlü olacaktır. Allah bu mottoyla çıktığımız yolda bizlere muvaffak etsin, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel şeylere imza atmayı nasip etsin.” Konuşmanın ardından Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, programa katılan çiftler ve çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ailemi Seviyorum Projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, daha sağlıklı bir toplum için sağlıklı aile yapıları oluşturma inancıyla, 24 Ocak 2012 tarihinde Ailemi Seviyorum Projesini hayata geçirerek, aile birliğinin korunması ve mutlu bireyler yaratılması konusunda Türkiye’ye örnek olacak Sağlıklı Evlilik Okulunu hayata geçirdi. evlilikler. Şu ana kadar 43 gruba eğitim verilen Sağlıklı Evlilik Okulu, toplam 1757 mezun verdi. Projeyi geliştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla Hamile Okulunu 11 Mayıs 2016’da hizmete açtı. Bugüne kadar 18 grupta toplam 507 anne ve adayına ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı bir gelecek için eğitimlerine devam etti. Bu yıl 12 yaşına girecek olan Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlenen Sağlıklı Evlilik Okulu ve Gebelik Okulu, şu ana kadar 2 bin 264 çiftin mutluluğuna tanık oldu. Denizli Belediyesi’nde görev yaptığım dönemde başlatılan “Ailemi Seviyorum Projesi” Türkiye’den 127 belediyenin katıldığı yarışmada birinci oldu ve ödülünü Başkan Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Kent Konseyine Başvurular

Sağlıklı Evlilik Okulu ve Gebelik Okulu’na kayıtların Değirmenönü İlçesi Çaybaşı Sokak’ta bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nden yapıldığı belirtildi. Sağlam temeller üzerine mutlu bir aile yapısı kurmayı hedefleyen Sağlıklı Evlilik Okulu ve Gebelik Okulu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların 0 (258) 280 25 36’yı arayabilecekleri belirtildi.

Başa dön tuşu