Güncel

Kayseri protokolünden lösemili çocuklara moral

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Lösemili Çocuklar Haftası programına, Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov ile birlikte katıldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
KANKA Derneği tarafından Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Hastanesi’nde etkinlik düzenlendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri S. Bayar Özsoy ve Murat Cahid Cıngı, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, çocuklar ve aileleri katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, lösemili çocuklara acil şifalar dileyerek, “Bugün burada sizler için üzülüyoruz, Allah’tan rahmet diliyoruz. Hızlıca kurtarma.” Öte yandan öğretmenlerimizi ve bu tesisi gördükten sonra Allah’ın izniyle geleceğe daha güvenle bakabiliriz. Bu noktada çalışmalarınız için tüm öğretmenlerimize ve sağlık personelimize teşekkür ediyorum. “Anne ve babalara bu konuda mücadeleye devam etmelerini söylüyorum” dedi.

Festivale katılan protokol üyelerine teşekkür eden KANKA Derneği Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü, “Bildiğiniz gibi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası. Burada iyileşen çocuklar var, aileleri var. Sayın Bakanımız burada, protokol burada. “KANKA Çocuk Hematoloji Onkoloji Hastanesi’nin lösemili çocukların bayramı olan festivalimizi onurlandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerle çocukların ve ailelerinin moralini yükseltiyor.

Başa dön tuşu